İlk gece mevzusu

humeyracn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
32
7
26
Kizlaaaaar yardım :) biz ilk ilişkiyi denedik ve kanama geldi damla damla da değildi iç çamaşırıma peceteye kadar geçti. ona rağmen hâlâ ilişkiye girmeye çalışırken canımın acidigini hissediyorum bunun nedeni ne olabilir? Lütfen bilgisi olan yazabilir mi?

Normal ben ilk geceden sonra 1 hafta boyunca su dahi tutamiyordum öyle çok yanıyordu aciyordu.. sanırım tahriş oluyor ve ilk zamanlar dar oldugu için aciyor.. sonrasında geçiyor

Biraz cinsellik üzerine araştırma yapmalısınız. Normal tabiki de, ilk defa yabancı bir şey giriyor içeri. Tahriş sürecini aşmak için kayganlaştırıcı jellerden de yardım alın

Benim hiç kanama olmamıştı doktor zarın esnek demişti 3 yıl sonra bugün hsg de öğrendim ki gala zarım biraz yürütülmüş olarak duruyor devam ederse doktora gözük bence

Benim hiç kanama olmamıştı doktor zarın esnek demişti 3 yıl sonra bugün hsg de öğrendim ki gala zarım biraz yürütülmüş olarak duruyor devam ederse doktora gözük bence
Her ilişkide acıyordu vajinismus dediler değilmiş

Tamamen bir birleşme olana kadar 1 hafta 10 gün ince ince kan gelmeye devam eder. Yani en azından bende öyle olmuştu. Benim de acısı birkaç ay sürmüştü, anlık tabi hemen geçiyordu. Normal yani sizin de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…