bunu erkekler eczaneden mi temin ediyor kizlar, ozel bisi mi yoksa herhangi bir nemlendirici falan da bu isi goruyo mu...ben de uzman oldum cevapliyorum yahu :))
sole ki canim ilk gece biz hatunlarin bazilari hatta cogumuz heycan ve stresten bazen yapimizdan yeterli islakliga ulasamiyoruz bundan dolayi olay gerceklesirken canimiz daha fazla acimasin diye eslerimiz krem surmeyi akil ediyolar.. dolayisi ile daha yumusak aciyi daha azaltan bi birliktelik saglaniyor.
arkadaşlar kusura bakmayın konuyu açtım sonra cevap yazamadım,konu da taşınmış bulamadım.
dün jinekoloğa gittim,yasmin diye bi hap önerdi,en çok bunu tavsiye ediyoruz dedi.düğünden önceki ilk adetimde başlamamı söyledi,alacağım artık.hapla ilgili duyduklarımı söyledim baya kızdı adam,en güvenlisi haptır dedi.inşallah doğru söylüyordur:)
ben bugun dr.a gittim kizlar 2 kutu dogum kontrol hapi kullanmak gerekiyomus 1 kutu korumaz dedi..Bilginize...
ya tatlim 2 ay once gibi oluyo asagi yukari,her gun ayni saatte icmeye dikkat ediyorum.ben bugun jinekologa gittim..Evlilik oncesi yumurtaliklarima bakti gitmisken haftasonu nikahim oldugu icin adetimi geciktirmek istedim.Bunun icin bi ilac var mi dedim o da dogum kontrol ilaci icmeyi birakmazsaniz adet olmazsiniz dedi..boshayallersmileevlenmeden ne kdr zaman önce gitmek lazım canım.. hergün mü içiyorsun..?
korkuyorum rahim çok önemli biryer,zarar vermesin Allah korusun..
ya tatlim 2 ay once gibi oluyo asagi yukari,her gun ayni saatte icmeye dikkat ediyorum.ben bugun jinekologa gittim..Evlilik oncesi yumurtaliklarima bakti gitmisken haftasonu nikahim oldugu icin adetimi geciktirmek istedim.Bunun icin bi ilac var mi dedim o da dogum kontrol ilaci icmeyi birakmazsaniz adet olmazsiniz dedi..boshayallersmile
cnm alttan muayene etmiyo evlenmedigim icin ultrasonla bakti benim son bi kac aydir cok agrili geciyo adetlerim..mafoldumben bu ay rahat gecer bi sorun yok dedi ama nerde hastane cikisi yagmura yakalandim ve malesef tamamen islandim,taksiyle dondum o kadar yani..muayene mi etti canım ,bende gitcem doktora dugunden önce ama korkuyorum .
neden hep biz ya erkekler dusunse yaa:çok üzgünüm:
cnm alttan muayene etmiyo evlenmedigim icin ultrasonla bakti benim son bi kac aydir cok agrili geciyo adetlerim..mafoldumben bu ay rahat gecer bi sorun yok dedi ama nerde hastane cikisi yagmura yakalandim ve malesef tamamen islandim,taksiyle dondum o kadar yani..
:) ne alaka bununla ilgisinedir bunun ?
ilk gece korunması ıle ılgılı bı yontem var kı hamıle kalma rıskı cok az hatta hıc yok o yontem erkegın gerı cekılme hareketıdır ilişkı sırasında tam bosalma anı gerceklesmeden 3-5 sanıye once erkegın kadının vajınasından cıkarak dısarı bosalmasıdır
hmm yeni bisi ogrenmis oldum..boshayallersmileerkek penısını spermlerinden tamamen arındırmadan temızleyıp yıkamadan tekrar ılışkıye gırerse o arkadasını tabıkı hamıle bırakır suyun spermlerı oldurdugu bır gercektır erkek korunmasız ılıskıye gırıyosa ve gerı cekılme yontemıyle bosalıpta penısın sabunlu suyla yıkayıp terkar ılıskıye gırerse hamıle kalınmaz.
ilk gece korunması ıle ılgılı bı yontem var kı hamıle kalma rıskı cok az hatta hıc yok o yontem erkegın gerı cekılme hareketıdır ilişkı sırasında tam bosalma anı gerceklesmeden 3-5 sanıye once erkegın kadının vajınasından cıkarak dısarı bosalmasıdır
yanlış o korunma yöntemi bile değildir hatta çok risklidir...benim arkadaşım o yolla hamile kaldı malesef...
hmm yeni bisi ogrenmis oldum..boshayallersmile
Evlenmeden 1 ay once dogum kontrol hapı kullan hastalıgının ılk gunu basla bence yada geri çekilme yontemi ile korunarkadaşlar hepinize merhaba.öncelikle biliyorum ki bu konunun yeri burası değil ama diğer bölümlere de uygun göremedim.yaklaşık 1 ay sonra evleniyorum,ve ilk gece nasıl korunmamız konusunda kafam çok karışık.vakit bulduğumda bi jinekolağa gideceğim ama önce burdan bilgi almak istedim.danıştığım bazı kimseler doğum kontrol hapının ilk doğumdan sonra kullanılmasının daha uygun olduğunu söylediler.prezervatifle ilk ilişki çok zor olur falan dediler.kafam karmakarışık oldu.nişanlım da bu konuda bilgili olmadığından böyle kalakaldık ortada.belli bir süre çocuk düşünmüyoruz, o yüzden risk almak istemiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim,özelden de msj gönderebilirsiniz.teşekkürlera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?