ilk gece korunması...

canım,madem ilk korunma diyorsun ve 1 ay var düğününe o zaman tam zamanıdır dr a gidip kendine uygun doğum kontrol hapını almaya....bende aynısını yaptım 1 ay önce gittim ilacımı verdi vücuduma uygun olanı 1 yılı geçti hala kullanıyorum herhangi bı sıkıntım yok...şu aralar mutlaka dr a gitmelisin...

bunu erkekler eczaneden mi temin ediyor kizlar, ozel bisi mi yoksa herhangi bir nemlendirici falan da bu isi goruyo mu...

ben bunu kullanmaya basladim kizlar..Bisi sorucam yasminin 1 kutusu bitince koruma saglar mi yoksa 2 kutu mu gerekiyor?

kızlar o kremler ağrıyı azaltmaz vajinaya kayganlık verir ve ilişki daha kolay olur kayganlık olmazsa ilşkide olmaz zaten iş eşinize düsüyor sizi ilişkiye o kayganlıga hazırlaması lazım vajinayı esınız verdıgı zevkle kayganlastırıcak krem yag kullanmayı doğru bulmuyorum kullananlarda bı sure sonra bırakıyo zaten herseyın dogalı güzellll

ben bugun dr.a gittim kizlar 2 kutu dogum kontrol hapi kullanmak gerekiyomus 1 kutu korumaz dedi..Bilginize...

ben bugun dr.a gittim kizlar 2 kutu dogum kontrol hapi kullanmak gerekiyomus 1 kutu korumaz dedi..Bilginize...

evlenmeden ne kdr zaman önce gitmek lazım canım.. hergün mü içiyorsun..?
korkuyorum rahim çok önemli biryer,zarar vermesin Allah korusun..

evlenmeden ne kdr zaman önce gitmek lazım canım.. hergün mü içiyorsun..?
korkuyorum rahim çok önemli biryer,zarar vermesin Allah korusun..
ya tatlim 2 ay once gibi oluyo asagi yukari,her gun ayni saatte icmeye dikkat ediyorum.ben bugun jinekologa gittim..Evlilik oncesi yumurtaliklarima bakti gitmisken haftasonu nikahim oldugu icin adetimi geciktirmek istedim.Bunun icin bi ilac var mi dedim o da dogum kontrol ilaci icmeyi birakmazsaniz adet olmazsiniz dedi..boshayallersmile

muayene mi etti canım ,bende gitcem doktora dugunden önce ama korkuyorum .
neden hep biz ya erkekler dusunse yaa:çok üzgünüm:

muayene mi etti canım ,bende gitcem doktora dugunden önce ama korkuyorum .
neden hep biz ya erkekler dusunse yaa:çok üzgünüm:
cnm alttan muayene etmiyo evlenmedigim icin ultrasonla bakti benim son bi kac aydir cok agrili geciyo adetlerim..mafoldumben bu ay rahat gecer bi sorun yok dedi ama nerde hastane cikisi yagmura yakalandim ve malesef tamamen islandim,taksiyle dondum o kadar yani..

ahh canım dikkat et kendine evlilik arefesinde.. Allah kolaylık versin zor iş hatun olmaksenağlama

ilk gece korunması ıle ılgılı bı yontem var kı hamıle kalma rıskı cok az hatta hıc yok o yontem erkegın gerı cekılme hareketıdır ilişkı sırasında tam bosalma anı gerceklesmeden 3-5 sanıye once erkegın kadının vajınasından cıkarak dısarı bosalmasıdır

yanlış o korunma yöntemi bile değildir hatta çok risklidir...benim arkadaşım o yolla hamile kaldı malesef...

erkek penısını spermlerinden tamamen arındırmadan temızleyıp yıkamadan tekrar ılışkıye gırerse o arkadasını tabıkı hamıle bırakır suyun spermlerı oldurdugu bır gercektır erkek korunmasız ılıskıye gırıyosa ve gerı cekılme yontemıyle bosalıpta penısın sabunlu suyla yıkayıp terkar ılıskıye gırerse hamıle kalınmaz.

hmm yeni bisi ogrenmis oldum..boshayallersmile

benim düğünüme 4 ay var ve benimde kafam karışık. bende doktora gitmeyi planlıyorum.gidince ne ögrendiğini yazarmısın Allah mesut etisn tüm evlenenleri

yanlış o korunma yöntemi bile değildir hatta çok risklidir...benim arkadaşım o yolla hamile kaldı malesef...

hmm yeni bisi ogrenmis oldum..boshayallersmile

fresanın dediği erkeğin temizlenmesi tabii ki riski azaltacaktır ama boşalmadan önce gelen zevk suyu tabir edilen sıvının da sperm içerebildiği ve bu yolla hamile kalan bir sürü kadının olduğunu unutmayın lütfen!

benim düğünümde Eylül de haftaya doktora gideceğiz, burayı okuyunca hem cok bilgilendim hem de kafam çok karıştı :) en iyisi doktora gitmek, ahhh şu erkekler ne rahat yaaa...

benim dugunumde kasimda ayy o kadar telasin icinde bi de bunun derdi var nisanlim ben korunmam sen korun diyo b ara benim de doktora gitmem lazim ben de hap kullanmak istemiyordum ama burda okuduklarimdan sonra doktora gidip kullanmaya karar verdim

Evlenmeden 1 ay once dogum kontrol hapı kullan hastalıgının ılk gunu basla bence yada geri çekilme yontemi ile korun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…