ilk gece korunması...

Biseycik degil canim...ben sadece bildiklerimi paylastim...kaydirigubbakcemile5

Bu arada vazelin ve bebe yagi gibi ürünleri HICbirzaman kullanmamali o bölgede...yani, ne ILK gecede, nede normal günlerde kullanilmamali..! Her daim zararli...dogal dokuya/isleve zarar böyle yagli maddeler..Herzaman SU bazli tercih etmeniz yanlisiyim!

:lepi:

hap bana çok ters etkiler yaptı kızlar....başka bi öneri lütfen?????

slm kızlar benimde aynı durumda bi arkadaşım vardı benim abim bi jinekolog arkadaşımda ilk günlerde çocuk istemedigini söyledi abimde dügününden 1 ay öncesinden dogum konrol hapına başlamasının daha sağlıklı olacagını söledi

merhaba a.s.
benımde dugume az kaldı 2aycık :) opuyorumnanaktan
bizde bu konuyu dusunmeye basladık eşimle (nikahlıyız) hap kullanmamı kesınlıkle istemıyor,ben korunurum dedi
cevremdekılerde erkek oyle kondomla felan ugrasmaz dediler ,bide illakı hıssetmeleri gerekyormus vsvs işte...
hapta hormonları bozup asırı tuylenme yapıyormus.. bi arkadasıma boyle yan etkı yapmıs yani..
hemen cocuk istemıyoruz en az 2yıl mühlet verdık eşimle..
sanırım eşime bıracam şu korunma işini yine ...

zaten teyzem el opme hediyesi bize bir ayakkabı kutusu kondom verecek :kedi: :roflol: :roflol: :roflol:
damat masrafa girmesın dediler delikafadulden -tatlicadiarzu-

Teyzen harika ya sırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

rahme takılan spiralden bahsedıyorsununuz sanırım.. benım bıldıgım bunu takmak için kızlık zarının olmaması gerekıyor yanı bu ilk gece korunması için uygun değil..
ama kola takılan iğneye benzer bişey varmıs spiral gibi onlar korucuymus.

canım kola takılan iğnede çocuk yapmamş yani yeni evlilere önerilmio pek . ben aylık iğne yaptırdım . sende doktora danışıp yaptırabilrisn bence . . . kondom falan bende ksinlikle istemem .amaç hissetmk sonuçta . . cx onla öle bişi hç olmaz !!

aynen oyle sekerim, be hic denemedim emme, diyenler cok,hic hiss vermiomus :kedi:​

hap bana çok ters etkiler yaptı kızlar....başka bi öneri lütfen?????

cesit cesit hap var canim..degistirebilirsin..

ben 2 yil dogum kontrol hapi kullandim.. hic bir yan etkisinide görmedim.. biraktikdan sonrada hamile kaldim.. hic bi sorun yasamadim cok sükür..

merhaba arkadaşlar,
forumu uzun süredir takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş..
:çok üzgünüm:ben haftaya evleniyorum inş.korunma olarak geç kalmış olabilirmiyim,doktor yasmin verdi ama adet olmadığım için kullanamadım.kimisi kullandığın günden itibaren etkili demiş,doğrumu acaba?cevaplarınızı bekliyorum.....

bende geç kalmışsın.2 ay önceden kullanılmaya başlanıyor çünkü..eşin korunsun bence tehlikeye atmalmaz:

2ay önce olsa doktor söylerdi diye düşündüm canım ama bende tereddütlüyüm..

teşekkür ederim cevaplarınız için.eniyisi sormak sanırım:) buarada 2ay öncedende başlayamazdım zaten,o zaman düğün tarihimiz belli değildi :)

annem sağlıkçı oda bana didi kii eylül adetinde başlayalım hapa :kedi: çok utandım çook :1ninca:

bende çok korkuyorum hap tan sonra hamile kalamassın dieyende çok çok iyi bir yöntem diyende .insan arada kalıyor.ama ben 10 gün kadar içmiş olucam biraz geç kaldım ama napalım artık kısmett te demek istemiyorum hemen hamile kalırsam sanki hayat evlilik bütün hayallerim bitcek gibi geliyo.napsakta korunsak off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…