hoşçakal saol verdiğin bilgiler için bencede bebek yağı ve vazelin gibi şeyler vajinaya zarar verilir çünkü çok affedersiniz sonuçta kapalı bi yer ve sonra ilişkiye girilince açılıyı kan geliyo falan bi yerde açık biyara gibi bişey ve bu tarz katkılı şeylerinde ilk seferinde kullanılması yanlış bence... en iyi en zararsız olan neyse ondan kullanmak gerekli diye düşünüyorummmmm....
merhaba a.s.
benımde dugume az kaldı 2aycık :) opuyorumnanaktan
bizde bu konuyu dusunmeye basladık eşimle (nikahlıyız) hap kullanmamı kesınlıkle istemıyor,ben korunurum dedi
cevremdekılerde erkek oyle kondomla felan ugrasmaz dediler ,bide illakı hıssetmeleri gerekyormus vsvs işte...
hapta hormonları bozup asırı tuylenme yapıyormus.. bi arkadasıma boyle yan etkı yapmıs yani..
hemen cocuk istemıyoruz en az 2yıl mühlet verdık eşimle..
sanırım eşime bıracam şu korunma işini yine ...
zaten teyzem el opme hediyesi bize bir ayakkabı kutusu kondom verecek :kedi: :roflol: :roflol: :roflol:
damat masrafa girmesın dediler delikafadulden -tatlicadiarzu-
Teyzen harika ya sırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya peki spiral?
canım kola takılan iğnede çocuk yapmamş yani yeni evlilere önerilmio pek . ben aylık iğne yaptırdım . sende doktora danışıp yaptırabilrisn bence . . . kondom falan bende ksinlikle istemem .amaç hissetmk sonuçta . . cx onla öle bişi hç olmaz !!
hap bana çok ters etkiler yaptı kızlar....başka bi öneri lütfen?????
aynen oyle sekerim, be hic denemedim emme, diyenler cok,hic hiss vermiomus :kedi:
2ay önce olsa doktor söylerdi diye düşündüm canım ama bende tereddütlüyüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?