ilk gece korunması...

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.430
35.511
1.123
39
arkadaşlar hepinize merhaba.öncelikle biliyorum ki bu konunun yeri burası değil ama diğer bölümlere de uygun göremedim.yaklaşık 1 ay sonra evleniyorum,ve ilk gece nasıl korunmamız konusunda kafam çok karışık.vakit bulduğumda bi jinekolağa gideceğim ama önce burdan bilgi almak istedim.danıştığım bazı kimseler doğum kontrol hapının ilk doğumdan sonra kullanılmasının daha uygun olduğunu söylediler.prezervatifle ilk ilişki çok zor olur falan dediler.kafam karmakarışık oldu.nişanlım da bu konuda bilgili olmadığından böyle kalakaldık ortada.belli bir süre çocuk düşünmüyoruz, o yüzden risk almak istemiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim,özelden de msj gönderebilirsiniz.teşekkürlera.s.

dogum kontrol hapı en mantıklısı evlılıgın ılk zamanlarında.. ama bunun ıcın doktora gıtmen sart..

malum bekarlar için çok sıkıcı bir durum oluyor jinekoloğa gitmek,ben de somut bilgileri elde edip jinekologtan yırtmayı düşünüyorum sanırım birazsengözlerimebaksanab

en uygunu hap ama dozu düşük olanlar var onlardan olabilir burda ismini veremem ama sen bi doktora git

mutlaka doktorla görüş benim de düğünüm olalı 1 hafta oldu. doğum kontrol hapı kullanıyorum.

canim evet prezervatif ilk gün icin hic uygun degil,,,cocukta düsünmüyorsan ilk gün muhakka korunmalisnki cok arkadasim var ilk geceden hamile kalan... en uygunu dogum kontrol hapi. bende dogum kontrol hapi kullnmistim ve hala kullniyorumda, ama doktora gitmen sart bu konuda . ama biran önce kara ver canim. cünkü dügünden önceki son adet döneminin ilk günü yada 5. günü basliyorsun. ben bilmiyordum. ilk geceden 2 gün önce yutmaya basladim Allahtan etkisini gösterdi hamile kalmadim....

eşin korunsun..ilk geceden olmasın yani...bide diyolar uzmanlar sadece zarı yırtın bırakıın diye..ilk geceden eşin kendini düşünmesin yani...zamana yayın..senin içinde kolay olur...biraz açık oldu sanırım kapalı nasıl anlatabilirimki...

Vakit kaybetmeden bir jinekologla görüşmelisin canım.
Eğer hapla korunmaya karar verirsen 2 ay kadar önceden başlaması gerekiyor diye biliyorum.:CüvCüv:
Allah bi ömür mutlu etsin...a.s.

çok sağolun kızlar...bana genelde hap kullanma diyenler oldu ama burdaki çoğunluk hap kullanıyor sanırım

Evlilik hee ilk qece hee =))alkisalkisalkis

Hadi hayırlıısı..Allah bir yastıkça kocatsın =)
Ömür boyu mutluluklar diliyorumm =)naniknanik

En mantıklıısı bir jınekoloqla görüşmek olur sanırsam bırlıkte gıdın bılgılenın =)
hihoyyyt

Dogum kontrol hapi sakin kullanma benim bircok arkadasim kullandi hapi buraktiktan sonra 2 seneyi gecti hamile kalmalari.Kol dan takilan cubuklar var ondan taktir yada dogum kontrol bandi var onu yapistir yada asi vurul jinekolok sana aciklar...

ayyy canimm bi yastikta kocayin insallahhhhopuyorumnanaktan

amin canım teşekkür ederim.

mutlaka doktora gidip hormon ve kan tahlili yapılıp ona göre bir yöntem seçilmeli çevreden duyduklarınızı uygulamayın.

arkadaslar kafam karıştı ben de korunmuyorum ve eşim korunacak ama ilk gece neden prezervatif olmaz ?sakıncası nedir?biz onu düşünüyorduk ama(

arkadaslar kafam karıştı ben de korunmuyorum ve eşim korunacak ama ilk gece neden prezervatif olmaz ?sakıncası nedir?biz onu düşünüyorduk ama(

canim ilk gece zaten biraz olayin tecribesizligi heycan var yani senin islak olman lazim esinin kayganlasitiric kullanmasi lazim.. prezervatif ile ilk asamada zorlanma olabilir.. o yuzden dogal bi yolla bu olaya baslamak bir kac zaman senin korunman mantikli.. doktorlar ileriki asamalar icin erkeklerin korunmasini tavsiye ediyor.

Bence ilk birleşme biraz zor gerçekleşeceği için olmaz diyorlar. Sonuçta arada bişey oluyor hissetmeyi engelleyebilir...:kedi:

Son düzenleme:

ay bana daha cok varda mrk ettım erkek nıye kayganlastırıcı kullancaakkı cnm mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…