İlk gece korkusu

duru159

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
47
2
38
kızlar yakında evlenicemm ve ben ilk geceden çok korkuyorumm ( vajinamın tamamen kaplı olduğunu düşünüydum ama burdaki arkadaslar saolsun ıkınarak baktığımda öyle olmadığımını göreceğimi söylediler gerçektende doğruymuss o zmn biraz içim rahatlamıstı ama zaman yaklastıkça korkum tekrar artı canımçok acır diye korkuyorum ilk gece deneyimlerinizle yardımcı olur musunuz nasıl daha rahat birlikte oluruz.

canım kasma desem de kasacaksın, ama rahat olmaya çalış . Bu psikoloji acı çekmene neden olur,
o gün sakinleştirici filan almanı öneririm. Ama bikaç dk.kötü acıyor sonra geçiyor.

evet kendimi şimdiden alıştrmaya sakin olmaya çalışıyourmm ama o an nasıl olur bilmiyorumm peki bu ıkınarak ilişkiye girme konusunda ne diyosunuz doğru olan bu mudur diğer türlü vajinam kaplı gibi sanki

evet kendimi şimdiden alıştrmaya sakin olmaya çalışıyourmm ama o an nasıl olur bilmiyorumm peki bu ıkınarak ilişkiye girme konusunda ne diyosunuz doğru olan bu mudur diğer türlü vajinam kaplı gibi sanki

sana özelden detaylı bır msj attım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…