• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gece korkusu:(

askiminaskiyim

Penceresiz kaldım anne
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
4.745
3.866
448
Merhabalar, 25 yaşındayım ve nasipse bir ay sonra düğünümüz olacak ve ben ilk gece korkusu yaşıyorum neden derseniz.. benim ablam 4 yıl önce evlendi ve yaklasık 2 bucuk yıl kadar vajinusmus belasıyla uğrastı.. ve bana pek çok şeyini anlattı şimdi bende çekiniyorm çünkü o nun dediklerini düşündüğümde ben hani o geceyi düşündüğümde dahi sanki kasılıyorum gibi oluyorum. nişanlımla tabii ki bazı seyleri konusuyoruz o benim kendimi hazır hissettiğimde olabiliceğini söylüyor ki inanıyrum o na.. ayrıca özel ama ben genital bölgemide sevmiyorum :( yani kendim bakamazken eşimin görmesi falan beni soğutuyor :(

Olaya iki açıdan yaklaşacağım, birincisi ne kadar düşünürseniz o kadar gözünüzde büyütürsünüz. Siz böyle ablanızı aklınıza getirip kurcaladığınız sürece korkunuz giderek artacaktır. İkincisi diğer kadınların genital bölgesi adriana lima'nın yüzüne benzemiyor. Sonuçta ilişkinin belki çok kısa bir süresinde eşiniz görecek ya da hiç görmeyecek. Yine eşiniz de genital bölgenizin adriana lima'nın yüzü olduğunu sanmıyordur. Kocanıza da ağda yaptırmayacaksanız daha fazla düşünmeyin...

yanlış yere gelmişsin güzelim bu forumda insanların soruları ciddiye alınmıyor. millet ne oluyor nasıl oluyor nasıl bitiyor bu iş bilmemekten derdinden vajinusmus oluyor burada bu iş nasıl oluyor diyene maymun çiftleşmesi sinek çiftleşmesi fotoğrafı gönderip anıra anıra gülüyorlar bir nevi. sen git internetten doktor yazıları filan oku. ama psikoloji bitirmiş biri olarak söyleyebilirim ki bi şeyi ondan korkan biriyle konuşmak her zaman yanlıştır.

Merhabalar, 25 yaşındayım ve nasipse bir ay sonra düğünümüz olacak ve ben ilk gece korkusu yaşıyorum neden derseniz.. benim ablam 4 yıl önce evlendi ve yaklasık 2 bucuk yıl kadar vajinusmus belasıyla uğrastı.. ve bana pek çok şeyini anlattı şimdi bende çekiniyorm çünkü o nun dediklerini düşündüğümde ben hani o geceyi düşündüğümde dahi sanki kasılıyorum gibi oluyorum. nişanlımla tabii ki bazı seyleri konusuyoruz o benim kendimi hazır hissettiğimde olabiliceğini söylüyor ki inanıyrum o na.. ayrıca özel ama ben genital bölgemide sevmiyorum :( yani kendim bakamazken eşimin görmesi falan beni soğutuyor :(

senin sevmene gerek yok canım eşin sevecektir :) herşeyden önce rahat olman lazım korkulacak bişey yok eşini ne kadar çok sevdiğini ve birlikte çok güzel zamanlar yaşayacağınızı düşün bu rahatlatacaktır.ilk gece alkol almayı da denebilirsin gevşemene yardımcı olur

öfff ne çok ilk gece korkusu yaşayan nişanlı varmış yaa sorulara bak ya
ne çok sorulur oldu artık bende kendimi korkarım sanmıştım en azından mahrem görüyorum ben böyle şeyleri kimseye sormuyorum:32:

Rahat ol canım, korkmana hiç gerek yok. Kendini kasmayıp o anın zevkine kapılırsan ve yeterince ıslanırsan acı hissetmezsin. :34:

boyle konularda olumsuz bışey olduğunda kımseyle kendını kader ortağı görme..

ablanda olan sana olacak dıye bişey yok.. vajınusmusu yenmışse demekkı oda kendını kasmış ama sonuca varmış..

sen sonuca odaklan sürece değil.. sonuç guzel:34:

Canım ablanın yaşadıklarını sil kafandan o ayrı sen ayrısın onun söylediklerini büyütme kendinde ayrıca vajinanın görüntüsünü de dert etme eşin zaten görüntüye bakmayacaktır. Kendini eşine bırak anın tadını çıkar.

benimde bi kaç ay sonra düğünüm var sevdigim insanla evleniyorum ama bu konu benimde canımı çok sıkıyo ve dügün hazırlıklarından bile zevk alamıyorum belki dügünümde de böyle olacak.küçüklükten beri anlatılan şeyler bilinçaltımıza nasıl bir yer ettiyse insan korkmaktan kendini alamıyor herkes rahat olunca hiçbir sorun olmayacagını söylüyor ama o anda bu mümkünmü bilemiyorum

Canım, evlenen kızların iki kişiden üçü bu korku ile gelin oluyor. Az zaman uz zaman sonra korku yerini amma da abartmışıma bırakıyor. Biraz daha zaman sonra sana danışıyorlar sende rahat ol sonuç süreç kasma başlıkları altında telkinler veriyorsun.

en kötüsü vajinusmus olsanız bile. vajinusmusu yenmek çok kolay. örnek ise ben...

sakın kendinzie vaji olur muyum demeyin o güzel dakikaların tadını çıkarın insanlar bekarken yapıyor, evlisiniz siz kızlar

benimde bi kaç ay sonra düğünüm var sevdigim insanla evleniyorum ama bu konu benimde canımı çok sıkıyo ve dügün hazırlıklarından bile zevk alamıyorum belki dügünümde de böyle olacak.küçüklükten beri anlatılan şeyler bilinçaltımıza nasıl bir yer ettiyse insan korkmaktan kendini alamıyor herkes rahat olunca hiçbir sorun olmayacagını söylüyor ama o anda bu mümkünmü bilemiyorum

tabi mümkün.. ameliyata gırmıyorsun ya canım..

vajına çok fazla esnektır..bakma küçük bır gırış gıbı durduğuna çok esner..rahmımızın derınlığı 8- 10 cmdır.. o da mecbur o anda esnıyor içten..yapı olarak müsaıtsın korkma..kadınsın sonuçta..

öyle kırılan beller,duvara fışkıran kanlar manlar hıkaye..

acı olabılır çünku ılk gıydığın kot bıle sıkar..beden alışacak sonuçta..acı çok azmış çoğunluk bu yonde..yoksa kım yanaşır eş olmaya:) tabı zevk almaya bakıp kendını kasmazsan acı en aza ıner..

bırleşmeyı aceleye getırmeyın..önsevişme önemlidir..

ee daaha ne dıyeyım.. nişanlıyım.. bnde bıraz tedırgınım ama ne önemı var.. sevdiğim adam sonuçta:16:

Teşekkür ederim :) evet. aile yapısı nedeniyle hep o konuda korkularla büyüdük.. erkek her zaman yasaktı . .ablam iyileşti çok şükür bende izler bırakarak. ama düşünmicem o nu bu benim hayatım olack. artıkın o vakitte yumucam gözümüüü :36: :36:
birde şey o gece bilmiyorum herkesin düşünceleri farklıdır saygım var tabii ki ama ben tertemiz olarak girmek istiyorum duamı edip namazımı kılıp eğer olacaksa öyle olsun istiyorum.. çünkü benim son gecem olacak :)))) artıkım Rabbim herkesin yardımcısı olsun bizlerle beraber.. Kendinize çook iyi bakııın :119::119:

bu konuyu araştırsak bi dert araştırmasak bi dert.birşey bilmedigimizden araştırıyoruz ama şuanda acaba vajinimus olurmuyum diye düşünüyorum artık yeter araştırmıycam ve inşallah o gece rahat olmaya çalışacam

sakın boyle dusunme vajınısmusu ınsan kendısı yaratıyor 3 yıl bu sorunu yasamıs bırı olaraktan gecen gunlerıme kafamda kurdugum sacma sapan dusuncelerıme suanda acıyorum...kendi kendime yapmısım dıyorum...sakın vajınısmusla ılgılı yazıalr okuma olabıldıgın kadar rahat ol ve ılk gece kayganlastırıcı jel kullanırsan rahat edersın ve eşine güven...inşallah bu sorunu yasamazsın ucundan kıyısından bile gecmezsın...

Teşekkür ederim :) evet. aile yapısı nedeniyle hep o konuda korkularla büyüdük.. erkek her zaman yasaktı . .ablam iyileşti çok şükür bende izler bırakarak. ama düşünmicem o nu bu benim hayatım olack. artıkın o vakitte yumucam gözümüüü :36: :36:
birde şey o gece bilmiyorum herkesin düşünceleri farklıdır saygım var tabii ki ama ben tertemiz olarak girmek istiyorum duamı edip namazımı kılıp eğer olacaksa öyle olsun istiyorum.. çünkü benim son gecem olacak :)))) artıkım Rabbim herkesin yardımcısı olsun bizlerle beraber.. Kendinize çook iyi bakııın :119::119:

zaten ikl gece ılişkiye gırmeden ikinizde namaz kılacaksınız.. bunu hrkes yapıyor..

haydı hayırlısı:32:

en iyisi sen eşinle konuş, kendini hazır hissettiğinde başla. ön sevişmeyi karşılıklı okşamayı cinsel organlar dahil ihmal etmeyin. iyice ıslanmaya dikkat et. sonrasında sadece 1 saniyecik minik bir sinek ısırığı gibi bir acı olabilir de olmayabilir de...

canım ilk öncelikle hiç korkulacak bişey yok,benimde kafamı evlenmeden önce çok fena bulandırmışlardı,yok çok acıyor,yok 1 hafta yapamadık yok bilmem ne..Bende söylenenlere karşılık çok korkuyordum,düğün günü saatler hiç ilerlemesin,gece hiç olmasın istiyordum..Ama korkulacak hiçbirşey olmadığını sadece 1-2 dakka içerisinde anladım..Tabiki acıyor,ama öyle aman aman bir acı çekmiyorsun..Eşimin de anlaşıyla korkum falan kalmadı,karşındaki insanın da bu konuda anlayışlı olması lazım,o yüzden sana tavsiyem hiç korkma,ölüm yok sonunda..Çektiğin acı sadece 1-2 saniyelik,ondan sonrası ise çok kolay...:9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
Back