- Konu Sahibi haticeustaoglu
-
:roflol:kızlar afedersiniz ama vajinanıza hiç aynayla baktınızmı? ben kızlık zarına bakmaya çalıstım göremedim görünmüyo orası tamamen kapalı oraya o şey nasıl girck yaa cok korkuyorum
kızlar biliyorsunuzki ilk gecede 2 rekat şükür namazı kılınıyor tabi bu isteğe bağlı istemeyen kılmaz ama bu namazın çok önemli olduğunu ve o gecede edilen bütün duaların kabul olduğunü söylüyorlar kılınmazsa günahı yok ama kılınırsa da sevabı çok benden size arkadas tavsiyesi o gün alkol almayın çünkü namazınız kabul olmaz alkol kandan tamamen 42 saat sonra cıkıyor bu şekilde Allahın huzuruna geçmek doğru olmaz gelinliğinizle kılmanın daha güzel olcagını düşünüyorum eşinizin 2 adım arkasında birlikte kılıp birlikte dua etmek çok güzel birşey umarım bütün dualrımız kabul olur fikirlerim umarım yanlıs anlasılmaz sadece bir tavsiye
Belinaycım :lepi:VER COŞKUYU GİTSİN :):)
Belinaycım :lepi:
nereye ne suruonuz anam bacim vishhhhhhhhhhhh tovbeeeeeeeee
yok anam ben surmedim daha bi sey, biz direk olaya geciyoz :roflol: ama nereye surdunuzu bi anlayamadim vallaha, kafam biraz bozuk da bu aralar?
yok anam ben surmedim daha bi sey, biz direk olaya geciyoz :roflol: ama nereye surdunuzu bi anlayamadim vallaha, kafam biraz bozuk da bu aralar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?