- Konu Sahibi haticeustaoglu
-
nilt hemsom sende strese girmişindir yaa dügünün yaklastıkcaaa eee nasılsın ne düşünüyon bu konuda
bana saçma geldı
korkcak bıseyın olduğunu sanmıyorum enazından sonu kötu ve korkunc olsa bu kadr kız koşa koşa evlenrı mı:roflol:
ben cocuk doğurmaktandan korkmuyorum menepoza kadr her yıl doğurcam asker lazım
Arkadaşlar bi dakka ya, silinmiş o yazı ne çikolatası ne sürmesi, nereye ne sürülüyo ya:)
tabi cnm kendini kasmak daha kötü seylere yol acar :1hug:sorma hemşom yaa,az günüm kaldı ama pek korkmuyorum açıkçası,nişanlım da beni rahatlatacağını söylüyo çok afedersiniz:asigim:bazı güzel duyumlar da alıyorum bu konuyla ilgili,hafif bi tedirginlik var ama öyle aşırı bi korkum yok,aşkımla beraberim nasılsa şekerim..hihoyyyt
en güzel yorum bu olsa gerek azcık sıkalım dişimizi nolcak ölmeyiz ya :1closedeyes:bende oyle bir korku yok.. 2 yildan sonra askima kawusmusum neden korkayimm.. mutlu bir yuwa için SIKCAZ artik disimizi :)))
kızlar biliyorsunuzki ilk gecede 2 rekat şükür namazı kılınıyor tabi bu isteğe bağlı istemeyen kılmaz ama bu namazın çok önemli olduğunu ve o gecede edilen bütün duaların kabul olduğunü söylüyorlar kılınmazsa günahı yok ama kılınırsa da sevabı çok benden size arkadas tavsiyesi o gün alkol almayın çünkü namazınız kabul olmaz alkol kandan tamamen 42 saat sonra cıkıyor bu şekilde Allahın huzuruna geçmek doğru olmaz gelinliğinizle kılmanın daha güzel olcagını düşünüyorum eşinizin 2 adım arkasında birlikte kılıp birlikte dua etmek çok güzel birşey umarım bütün dualrımız kabul olur fikirlerim umarım yanlıs anlasılmaz sadece bir tavsiye
ay ya çok güldüm valla çok komiksin,evlenmeden önce bende senin gibi düşünüyodum canım,bi şekilde o iş oluyo,ıyyy hala kasıyorum kendim,kaç ay geçti aradan :a015:kızlar afedersiniz ama vajinanıza hiç aynayla baktınızmı? ben kızlık zarına bakmaya çalıstım göremedim görünmüyo orası tamamen kapalı oraya o şey nasıl girck yaa cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?