- Konu Sahibi haticeustaoglu
-
aman kızlar ne var korkcak..
yatın aşşşaaa
keyfinize bakın:roflol:
Ne korku var nede korkusuzluk.. ne yaparım diyorum ede yapamam diyorum öyle bir karışık haldeyim.. Yaşayıp görücezzz işte "bu zamana kadar yapan ölmüşmü yoo ölmemişş annelerimiz ablalarımız hatta burdaki evli arkadaşlarımız ölmediysede sorun yok demektir" a.s ve lütfen yazılanların tesirinde kalmayalım çünkü ben başka bi yerde okumuştum herkesin yapısına göre değişiyormuş bu ilk an, herkesin acı eşiği farklıdır kimimize göre çok acır kimimize göreyse adet dönemindeki ağrılarımız sancılarımız bile çok daha büyüktür bunun yanında..İşte bu yüzden lütfen kimsenin tesirinde kalmayalım..
Dedimya yaşayıp görücezz kisme ölmemiş bizmi ölcezyerimseniben
Katılıyorum canım;benim de 14 mayıs ta nikahım,24 mayıs ta düğünüm var kısmetse,nikahtan sonra o işi halledelim ki balayında daha rahat olayım diyorum:jeyyar:ama bir de baba evinden gelinlikle kırmızı kurdelayla çıkmak var onu düşünüyorum,korkuyu aklıma bile getirmiyorum,nişanlımla o iş haricinde birçok şey yaşadık çünkü,o zaman da rahat olacağıma inanıyorum,biraz da alkol alırsam sanırım biraz daha gevşerim,nişanlı sözlü arkadaşlar bunu sorun olmaktan çıkaralım ki sorunsuz bir evliliğimiz olsun....Yeni evlenecek arkadaşlar lütfen sağa sola kulak verip te"ay çok acıdı,ay geçmiş olsun şimdiden,yazık sana acıyacak"falan gibi sözleri duymamazlıktan gelelim lütfen ki düğün günü boş yere stres yaşamayalım,allah hepimize kolay geçitler versin inşallaaahh..:Saruboceq:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?