E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi haticeustaoglu
-
kızlar şaka maka 13 gün sonra yaşiicam şu duyguyu anaaaammmkaydirigubbakcemile3 bugün eczaneden anestol aldımdelikafadulden
bişey sorucam anestol ne işe yarıo beni aydınlarımısınız kızlar :sm_cool:
anestol sürüğün yerdeki acıyı hissetmemeni sağlıyo.bende işe yaradı.
amanınn şimdi içinde minicik bir kuş kıpır kıpır kıpırdıyodur kaydirigubbakcemile3
hiç korkmayın hiçç
mökemmel bişey şöyle bi sarıldınmı kocacığının kollarına gerisini hiççç düşünme :icecream:
hadi bakalımmm hadiiiiii allah mesut etsin, kolaylık versin kaydirigubbakcemile
ayy sorma valla ufaktan heyecanlar başladı,teşekkür ederim..çook mutluyum,o işi de kazasız belasız hallettim mi benden mutlusu olmaz herhalde :))):jeyyar:
kızlar şu anestolun kullanımını kullananlar anlatabilirmi ya
herhangi bir zararı varmı? yada nası kullancaz işte anlayın
16 mayıs c.tesi düğünüm var, bilgi sahibi edin beni aydınlatın kaydirigubbakcemile3
canım hemen ilk günden anestol falan düşünme..
işler yolunda gitmezse ona göre bir çare düşünürsünyerimseniben
Arkadaşlar ben de tam tamına 30 gün sonra yaşıcam o duyguyuuu, bana da az kaldı, şimdiden sadece o gecenin değil düğünün heyecanı sardı, uykusuzluk belirtileri ile kendini gösteriyo:)) Bu arada anestolu filan bence de ilk etapta düşünmeyelim, hiiç bir sorun olmayacakmış gibi düşünelim, olumlu düşünelim olumlu olsun.. Ben kanama olur mu acaba diye bile bi süre düşündüm durdum da, bugün bir yerde okudum, on kadından 4ünde ilk ilişkide kanama olmuyomuş...
aha hulyalı bu sorunun cevabını bilmiyorum valla ama elbet başına gelen vardır acıklaması vardır ama bi de hani turk erkeklerının ortlaması belli yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?