Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar ben nişanlım ile ilişki yaşadım . İlk ilişki de kan gelmedi . Bir ay sonra yeniden birlikte olduk . 3 damla kan geldi . Sizce bu normal mi?
Merhaba arkadaşlar ben nişanlım ile ilişki yaşadım . İlk ilişki de kan gelmedi . Bir ay sonra yeniden birlikte olduk . 3 damla kan geldi . Sizce bu normal mi?
Hymenoplasti yaptıracaktınız sanırım .Yapan doktor sonrası için ne söyledi.?Normal de olsa ilk ilişkiye girdiğinizde tam bir birleşme olmadığı için zar yırtılmamıştır ama ikincide yırtılmıştır diyeceğim.
Hayır diktirmiycem zaten nişanlım ile oldu . Sadece merak ettim bu durumu ilkinde kan gelmeyince Cok gerilmistim. İkinci defa da çok kan gelmedi bildiğiniz 3 damla . Ondan bilen arkadaşlara sormak istedim. Yanıtlar için teşekkür ederim .
Hymenoplasti yaptıracaktınız sanırım .Yapan doktor sonrası için ne söyledi.?Normal de olsa ilk ilişkiye girdiğinizde tam bir birleşme olmadığı için zar yırtılmamıştır ama ikincide yırtılmıştır diyeceğim.