- Konu Sahibi papatya247
-
Yeni evli biriyim. Şuan balayındayız, benim sormak istediğim sey ilk iki gün eşimin anlayışı sayesinde fazla zorlamadan alıştırma yaptık acı ve ağrı olduğu an durduk bıraktık 3. gün tam hazırken tam ne olduğunu anlamadan hafif bir batma akabinde kanama gerçekleşti internetten okuduğumuz gibi 1-2 damla değil yarım çay bardağı veya biraz fazla 3-4 dakika içerisinde durdu. Hafif bir ağrım oldu ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi yürüdüm güneşlendim aradan 24 saat geçince tekrar bir deneme yaptık çok hafif bir acı hissettim fakat herşey çok güzel giderken eşim farketti ilk seferki gibi olmasada yine kanama oldu. Miktarsal açıdan bilgi sahibi olmadığımız için kanamanın normal olup olmadığını bilemiyoruz. Fakat suan herhangi bir ağrım veya vücüt dengemde bir bozukluk yok. Konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler
kırmızı taze kandı. Bizi de tedirgin eden o oldu zaten. Ama okuduğum yazılara göre kızlık zarı tipleri çok önemliymiş. Esasen tam bir birleşmede yaşayamadık ağrıdan veya sızıdan değil kan gelince bıraktık.
ilginize teşekkür ederim. TozToprak kanama ne kadardı. Balayında kaldığımız ötelin revirindeki hemşire regl dönemi sancılı geçen bayanlarda birikmiş kan atımı olur bu dönemlerde dedi regl değilim ama sendede bize benzer bir durum olduğu için yaşayanın tecrübesi olur ne düşünüyorsun
TozToprak içimi biraz da olsa rahatlattın şuan eşimde yanımda o beni benden daha çok düşünüyor allahtan onun ilgi ve alakası olmasa zaten kötü şeyler olabilirdi. Ama her ihtimale karşı balayı dönüşü doktara gitcez. YİNEDE BİZE YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARIN MESAJLARINI BEKLİYORUZ.
Yeni evli biriyim. Şuan balayındayız, benim sormak istediğim sey ilk iki gün eşimin anlayışı sayesinde fazla zorlamadan alıştırma yaptık acı ve ağrı olduğu an durduk bıraktık 3. gün tam hazırken tam ne olduğunu anlamadan hafif bir batma akabinde kanama gerçekleşti internetten okuduğumuz gibi 1-2 damla değil yarım çay bardağı veya biraz fazla 3-4 dakika içerisinde durdu. Hafif bir ağrım oldu ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi yürüdüm güneşlendim aradan 24 saat geçince tekrar bir deneme yaptık çok hafif bir acı hissettim fakat herşey çok güzel giderken eşim farketti ilk seferki gibi olmasada yine kanama oldu. Miktarsal açıdan bilgi sahibi olmadığımız için kanamanın normal olup olmadığını bilemiyoruz. Fakat suan herhangi bir ağrım veya vücüt dengemde bir bozukluk yok. Konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?