Canım 6 yıl sonra vajinusmusu yenen biri olarak söylüyorum ki hiç zaman kaybetme ve Korkma. Ben de çok korkulacak bir şey sanıyordum ama asla öyle değil. Tek başınayken vajinanı incele. Kegel egzersizleri yap. Eşin ile birlikte çok çok yavaş ilerleyerek devam edebilirsiniz. Sen ve elin kayganlaştırıc sürün. Yavaş yavaş ilerlemeyi dene. Eğer kendiniz yavaş yavaş ilerleyerek yapamazsanız. Yine de panik yapma alanı vajinusmus olan bir doktordan yardım al. Denediğinizde baskı hissetmen çok normal ilk defa bir şey vajinana giriyor. Zamanla baskı hissi kaybolacak. İstediğin zaman yazabilirsin.
Anestol krem vajina girişine canım. Seni rahatlatacak ölçüde sürebilirsin. Ya da este diye bir krem var. O daha iyi. Korkma seni rahatlatacak kadar sürIslanmayı da konu içerikli film izliyorum o zaman ıslanmada sorun olmuyor
Anestol nereye sürmem lazim
Reçetesiz alınır mı canim
Banada yardımcı olun lütfen 1 yıllık evliyim hala bu illeti yenemedim eşim bilerek yapıyorsun diyo destek olmuyor kafayı yicem artık ağlamaktan pert oldumCanım 6 yıl sonra vajinusmusu yenen biri olarak söylüyorum ki hiç zaman kaybetme ve Korkma. Ben de çok korkulacak bir şey sanıyordum ama asla öyle değil. Tek başınayken vajinanı incele. Kegel egzersizleri yap. Eşin ile birlikte çok çok yavaş ilerleyerek devam edebilirsiniz. Sen ve elin kayganlaştırıc sürün. Yavaş yavaş ilerlemeyi dene. Eğer kendiniz yavaş yavaş ilerleyerek yapamazsanız. Yine de panik yapma alanı vajinusmus olan bir doktordan yardım al. Denediğinizde baskı hissetmen çok normal ilk defa bir şey vajinana giriyor. Zamanla baskı hissi kaybolacak. İstediğin zaman yazabilirsin.
Benimde ciddi anlamda kabusumdu ve kendimi inanılmaz eksik hissettiğim dönemdi. Gelelim çözüme bi çok kez duymuşsundur okumuşsundur ama gözardı etmişsindir ben bi kez daha söyliyim kesinlikle kişinin beyninde biten bişey, öncelikle kabullen ve ben de yapabilirim demelisin. Üstüne gitmen lazım. Aklına her geldiğinde kegel egzersizi yapmalısın, sonrasında parmak tabiiki bi kere denedim yapamıyorum değil yapamadıkça üstüne gitmen yapabilirim demen lazım. Bir parmaktan sonra 2 parmak deneyebilirsin. Başardıkça özgüvenin geliyor. Sonrasında kayganlaştırıcı ve dilarörle denemlisin. Nefesini kontrol edip sadece odaklanman yeterli inan bana başarabilirsin. Tamamen kafada bitiyorBanada yardımcı olun lütfen 1 yıllık evliyim hala bu illeti yenemedim eşim bilerek yapıyorsun diyo destek olmuyor kafayı yicem artık ağlamaktan pert oldum
Canım trendyoldan vajinismus için dilatör al bende 6 ay yapamadım yemin ederim o dilatör sayesinde yendimBanada yardımcı olun lütfen 1 yıllık evliyim hala bu illeti yenemedim eşim bilerek yapıyorsun diyo destek olmuyor kafayı yicem artık ağlamaktan pert oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?