İlk gece için nasıl bir nevresim kullanılır?

gecen gun annemle konusurken boyle bı konu acılmıstı ılk gece beyaz bır carsaf olacak gelın yatagı beyaz olur dedı ne alaka dedım butun omrun o ılk gecedekı beyaz carfas gıbı tertemız olsun dıye dedı :S
o gece carsaf kalırmıya neyseeeeeeeeeeee

ben kışın evleneceğim.beyaz görünceben daha çok üşürüm.beyaz düşünmüyorum.annem o kadar ara takımları falan filanyaptırmış pikolatmış.ama ben nevresim takımı düşünüyorum.hem zaten kim gelip görecek yatakda ara takımımı nevresim takımı var diye.doğumda gelen giden çok oluyor eve ve yatak odasına o zaman mecbur örterim :))

çok saçma geldi bu konu bana şahsen lla şu renk olmalı diye bişiy yok ki ne renk istiyosan ser biraz önceki yorumlarda mutlaka beyaz olmalı diye birsey söylenmiş sebebide temiz bir geceleğinz olsun diyeymiş siyah rengi cok seviyorum siyah sersem gelecegim kirli gececeği anlamınamı geliyo yani anlam veremedim şahsen

aman haaa sakın saten kullanmayın
kayıyosunuz resmen :))))koyu renkler tercih edilebilir ama...

okudum okuduuuummm söylemeyeyim dedim ama benim gibi düşünen varmış gaza geldim...

ne gereksiz bir konu...kuralı mı var bunun ne renk sersem ne olur??? beyaz kırmızı siyah mavi mor yeşil...turuncu sersem yasak mı olmaz mı? kim karışır...ya da fosfor yeşili sersem gerdek olmazmı kaçar mı?...kusura bakmayın okuyun geçin yazdıklarımı ama konu komik geldi...

aklınızın karıştığı nokta sadece bu olsun dilerim....

Canım bence yatak örtünlede uyumlu olsun.
Açık renk ve pamuk saten bir tercih yapabilirsin.
Gelin yatağı olduğu için gelin gibi zarif ve süslü modeller tercih ediliyor.
Delik işi, pamuk saten vb.

Ama tercih senin istersen rengaren bir model de kullanabilirsin.
Aldığın nevresim her daim kullanabileceğin birşey olsun.
Böyle bir model işini görür sanırım.

ikiside cok güzel modellermiş.. online satısı falan var mıdır? bizim burada sarev magazası gibi yer yok malesef..
birde penye kumaş mı pamuk saten mi?

Canım pamuk saten bunlar şu anda LİMANGO da kampanyası var. 164 TL
Değişik modellerde var, bakabilirsin.
Aynı fiyat üzerinden 9 taksitte yapıyorlar.
Eğer üye değilsen sana referans olabilirim.

Son düzenleme:
ben saten krem nevresim takımı diktirmiştim pikesiyle takım.ilk gece için onu kullanmıştık..ama ertesi gün kaldırdım..yatılmıyoki üzerinde

canım kısmatse bende evlenecegim, annem illa dantelli nevresim takımı olacak diyor ben bir kaç site buldum eger istersen özelime yaz ben linklerini vereyim. saten ablam kullandı hiç tavsiye etmiyor çok fena kayıyormuş, o gecenin heycanıda girince işin içine hiç çekilmiyor diyor.

dantel nevresim takımı sermişler yengelerim benim çeyizi sererken yatağa ama kırış kırış top gibi olmadı benimk:26:i öyle demişler niye :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…