İlk gece için nasıl bir nevresim kullanılır?

Sinoplu57

varsa SEN yoksa SEN...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
2.798
27
358
Kızlar ilk gece için normal nevresim mi olur yoksa saten beyaz falan mı gerekli ?
ve nasıl bir şey gerekli örtmek için?

bayanssulusmileNe farkeder hepsi olur ama Sen yinede düz bir renk seçebilirsin....
Meselaaa Beyaz ya da krem bir satenimsi nevresim hiç fena olmaz :roflol:

bence saten seçmeyin :)))) normal beyaz bir nevresim olsun yeter. benim delik işi nevresimim vardı onu sermiştik.

bende saten sevmıyorum pek.. nerden bulunurki normal beyaz nevresim.. anneme de soramıorum yahu

çeyizevlerinde hazır dantelli veya delik işi olanlar var canım. yada pike veya nevresim takımı al onların kumaşları normal zaten. ben satenlerimi hiç kullanmadım boşuna almışım geceliğimide sadece ilk gece giydim sonra hoopp sandığa. allah bir ömür boyu mutlu etsin

Amin inş. cümlemizi mutlu etsin Allahım.. yardımcı oldugunuz icin cok teşekkür ederim ..:)

şöyle diyim : ))
o nevresim pamuklu olsun saten olsun hiç farketmez bi top oluyo zaten : ))
kırış kırış buruş buruş oluyo,
tabi insan özeniyo.

şöyle diyim : ))
o nevresim pamuklu olsun saten olsun hiç farketmez bi top oluyo zaten : ))
kırış kırış buruş buruş oluyo,
tabi insan özeniyo.

aynen ister saten ister kadife olsun sonunda top halini alıyokaydirigubbakcemile3
benim tercihi pamuk saten kullanımı güzel yumuşacık
rengine gelince beyaz olmalı
düğüne daha vakit varsa çarşaf yastık pike takım diktirebiirsiniz çeyizcilere

bende bunu merak ediyordum saten güzel olu bence ama arkadaşların dediği gibi kırış buruş oluyormuş birde neden beyaz ki kırmızı saten yatak örtülerine bayılıyorum ben başka renk olmazmı kızlar ilk gece için

Amann ne gerek var diktiriceksiniz :kaydirigubbakcemile3
çok güzel hazır dikilmişler var,
şimdi ki uyku setlerinin desenleri öyle güzel ki hayran kaldım istikabla dekilere,
peşin fiyatı 110 tl çift kişilik fırfırı falan çok hoşuma gitti

anladığım kadarıyla konu sahibi arkadaşım özel bişey olsun istiyo o yüzden diktirsin dedim

6 yıllık evli biri olarak diktirilmişleri çoktan kaldırdım sandığa
hazır takımlar en kolayı tabiki
Bursa Özdilek evime çok yakın olduğu için ben çeşit çeşit ordan alıyorum nevresimzemuszemus

Bursa da özdilek mağazasına bende gittiö, hayran kaldım. bornoz ve havlu almıştım. giyim konusunda da çok güzel ürünleri var.
Hazır aklıma gelmişken sorayım, özdilek'in perdesi var mı ? sen daha ii bilirsin :hulya:

Kızlar ilk gece için normal nevresim mi olur yoksa saten beyaz falan mı gerekli ?
ve nasıl bir şey gerekli örtmek için?

bence saten almana lüzum yok ben dünyanın parasını verip krem bi saten takım almıstım ama çok fazla kayıyolar kullanışlı olmuyolar yani anlıcan hem rahat deil hemde bir geceliğine luzüm yok arakadaşlarında dediği gibi beyaz yada krem renginde pike takımı diktirebilirsin en azından o daha kullanıslı ben ilk geceden sonra hepsini rafa kaldırmıstım

bildiğim kadarıyla yok arkadaşım perdesi
havlu ve nevresimleri meşhur ve çokda güzeller ayrıca fiyatıda diğer markalara göre çok uygun

yorumlar icin teşekkür ederim arkadaşlar.. en güzeli saten olmayan beyaz ya da krem nevresim sanırım.. tecrübelerden yola cıkarak bu karar vardım ..teşekkürler..

ben hıc saten almadım pamuk saten aldım 2 tane..sımdı bırde bembeyaz almayı dusunuyorum ama onuda gelın yatagı ıcın alacagım yatak ortusuyle bırlıkte alırım dıye beklıyorum..

kevlı degılım ve kullanmadım ama söyleyenlerın yalancısıyım sırf saten olanlar kullanıslı olmuomus kayıomus heeep delikafadulden

Satenın özelliği kaygan olması zaten pamuklu saten alın sorun çıkmaz bende bekarım ve ilk gece için evimizde olursak özel bi nevresim takımı sererim beyazlı kırmızı olabilir ama balayına gidersek şansımıza ne seriliyse

ben İstanbul da Eminönün de görmüştüm krem rengi yorganın başucu fransz danteliydi sanırım süs yastıkları da öyle almadım salak gibi çok şık oluyor kuzenime ilk gün öle bi nevresim sermiştik onuda ben beğenmiştim alıcaktım tek kalmıştı onun düğünü önce die o alsın dedim ama inanılmaz şık durmuştu tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…