- Konu Sahibi hayatimin_anlami
-
Merhaba. Öncelikle samimi söylemek gerekirse bir miktar acı oluyor. Yani en azından ben yaşadım. Şuan 8 aylık evliyim ve şimdi anlıyorum ki tamamen kendimi sıkmaktan, kasmaktan yaşamışım acıyı.. rahat olmayı başarabilirsen acı falan kalmıyor. Eşinin tutumu da çook önemli tabi. Ben eşim sayesinde bugünlere geldim yoksa şimdiye vajinismusla uğraşıyor olabilirdim...merhaba
ilk ilişkideki acı oranı nedir
ne yapmam gerekiyor?
korkuyorum
cevabınız için tşk derim.bende 8 aylık evliyimMerhaba. Öncelikle samimi söylemek gerekirse bir miktar acı oluyor. Yani en azından ben yaşadım. Şuan 8 aylık evliyim ve şimdi anlıyorum ki tamamen kendimi sıkmaktan, kasmaktan yaşamışım acıyı.. rahat olmayı başarabilirsen acı falan kalmıyor. Eşinin tutumu da çook önemli tabi. Ben eşim sayesinde bugünlere geldim yoksa şimdiye vajinismusla uğraşıyor olabilirdim...
Canım ben evleneli neredeyse 2 yıl olacak.merhaba
ilk ilişkideki acı oranı nedir
ne yapmam gerekiyor?
korkuyorum
Kuzummm madem evlisin ne olur zehir etme kendine bu güzel günleri. Tadını çıkarmaya bak, acıyı kafandan atmaya çalış. Biz bebek istiyoruz doktora gittik 2ay önce. Alttan muayene etti ve girişin dar acı bu yüzden olur dedi. Bol bol kayganlaştırıcı kullan dedi. Ben kullanmadım ama sen bi dene faydasını görürsün inşallahcevabınız için tşk derim.bende 8 aylık evliyim
Bu psikolojik bir olay. Herkes vajinismus olacak diye bir şey yok tabi. Ama daha ne kötü hastalıklar varCanım ben evleneli neredeyse 2 yıl olacak.
Hiçbirşekilde ne korktum ne heyecan yaptım hiçbir duygu yoktu ben acicağını düşünmedim.
Dayanılmaz bir acı değil şahsen biraz acıyor evet kimseninki acımıyor diye birşey yokama korkulacak kadar değil kendini rahat bırak hiç düşünme zaten ilkten sonra geçiyor
Aynen öyle vajinusmus yaşayanları anlayamam şahsen hiçbir korku yaşamadım çünkü ben rabbim yardımcıları olsunBu psikolojik bir olay. Herkes vajinismus olacak diye bir şey yok tabi. Ama daha ne kötü hastalıklar var
tşkAynen öyle vajinusmus yaşayanları anlayamam şahsen hiçbir korku yaşamadım çünkü ben rabbim yardımcıları olsun
Alttan muayene derken vajinal muayeneyi kast ediyorumalttan muayene nedir
vala ben krem caldm yag caldim acimasn die yinede acidi cok sktm kndmi
netice ne peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?