• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gece hakkında

skelebeks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
2.330
3.907
158
kızlar çokkkk utanıyorumm :( ama bunu sorabileceğim kimse yok çevremde sizden başkaa :(
internetten araştırdım ama tam bi bilgi edienemedim, heryerde farklı bişi yazıyor, iki kuzenime sordum onlarda farklı şeyler söylediler, lütfen açık açık cevaplayın :) ilk gece kızlık zarı iltihap kapmasın diye sadece bir kez ilişkiye girin dedi bi ahbabımız, ama ayrıntısını soramadım, yani bi kere derken sadece 1 kere kızlık zarı yırtılsın diye girip çıkcak mı? yoksa tam anlamıyla rahatlayana kadar devam edicezmi?? :( bide ilk geceden sonra ara vermek gerekirmi 2-3 gün iltihap kapmasın diye? yoksa sıkıntı olmazmı? bu yaşımda bu kadar cahil olduğum için ve bu soruları sorduğum için çok utanıyorummm :(

Son düzenleyen: Moderatör:
özelden yazıyım dedim ama gönderemedim kusura bakma
iltihap konusunda bilgim yok farklı bilgiler vermek istemiştim ama
bence ilk gece herşey olcak bitcek mantığında olmayın ve yavaş yavaş ilerleyin hem içinizde korku olmaz hem de yavaş yavaş tatmak daha heyecanlı bence

Son düzenleme:
bildirilerim kısmından mı bakıcam canım özelden yazdığına? daha önce hiç özelden yazışmadım da :)

ben daha on günlük evliyim, ilk akşam sabaha karşı evimize gittiğimiz için tek seferlik bir ilişkimiz oldu, ertesi gün bir arada yine ilişkiye girdik. iltihap fln bişey bilmiyorum ben ilk defa senden duydum. bence ikinizinde vücut temizliğiyle ilgili bir ihmali yoksa hiçbişey olmaz.

sana kolay gelsin, hiç korkma :)))

ben daha on günlük evliyim, ilk akşam sabaha karşı evimize gittiğimiz için tek seferlik bir ilişkimiz oldu, ertesi gün bir arada yine ilişkiye girdik. iltihap fln bişey bilmiyorum ben ilk defa senden duydum. bence ikinizinde vücut temizliğiyle ilgili bir ihmali yoksa hiçbişey olmaz.

sana kolay gelsin, hiç korkma :)))

çok teşekkür ederim canım, çok şükür ikimizde çok titiziz sıkıntı ondan deil, kızlık zarı yırtılınca kabuk bağlasın gibi düşünülüyo galiba işte :) galiba ilk gece kendimizi olayın ackışına bırakmamız lazım, acırsa ara veririz :)

çok teşekkür ederim canım, çok şükür ikimizde çok titiziz sıkıntı ondan deil, kızlık zarı yırtılınca kabuk bağlasın gibi düşünülüyo galiba işte :) galiba ilk gece kendimizi olayın ackışına bırakmamız lazım, acırsa ara veririz :)

ay yok bee ne kabuğu, bırak akışına, sevdiğinle olunca o hafif acı bile hoşuna gidiyo :) bitince bu muymuş bu kadar abarttıkları diyosun, sal gitsin, anını yaşa ;))

sadece kızlık zarına odaklanmıcaz yani :)
e manyağın teki bana neden öyle dedi yaa, cinsel ilişki yaşamayın, zevk almaya bakmayın, sadece 1 kere girsin çıksın o da zarı yırtmak için dedi :) dışarda beni gören ne fenasın, ne cinsin vs der, şu saflıklarımı görseler ölürler gülmekten :)

sadece kızlık zarına odaklanmıcaz yani :)
e manyağın teki bana neden öyle dedi yaa, cinsel ilişki yaşamayın, zevk almaya bakmayın, sadece 1 kere girsin çıksın o da zarı yırtmak için dedi :) dışarda beni gören ne fenasın, ne cinsin vs der, şu saflıklarımı görseler ölürler gülmekten :)

gerizekalılık sana bunları söyleyende, muhtemelen kendi cinsel hayatı berbattır, yeni heyecanı kıskanıyodur :)

bir kere nasıl olcakmış, bu yavaş yavaş alıştıra alıştıra tamamen girer zaten, o ne öyle birden tek seferde girmez ki zaten.

sen nişanlına güven, incitmemek için elinden geleni yapar zaten, sen ondaki bu duyguyu hissedince korkmazsın, korkmayınca kasmazsın, kasmayınca herşey muhteşem olur :DD

bide bu saçmalıklarımı nişanlıma da anlattım, onu da kastım iyice :) arayım da sevinsin garibim :)

:DD ara ara hiç bişey yok bunda, şimdiye kadar dünyaya gelen milyarlarca insan yapmış, siz mi yapamıcaksınız :)))

Çevreden duyduğunuz efsaneleri yatak odanıza sokmayın :10:
Ben neler duydum çevremden,arkadaşlarımdan. Şimdi anlıyorum salak saçma şeyler olduğunu. Sırf korku yüzünden, kan korkusundan vajinismus oldum. İlk 3 ayım bununla uğraşmakla geçti. Sonuçta yendim ama o üç ay boşa gitti.
Lütfen izin vermeyin kimsenin en güzel günlerinizi çalmasına. Ya kızlık zarı denilen şey ne Allah aşkına. Vajina kaslarının etrafını saran incecik bi doku. Korkmayın sakın.Kızlık zarının cinsel ilişkiyle hiç bir alakası yok.
Gelen kan peçeteye sürülecek düzeyde. Onu da kafaya takmayın. Eğer yeterince ön sevişme yaşayıp gevşersen acı da duymazsın.
İlişki sayın da sana bağlı istediğin kadar beraber olabilirsin eşinle. İstediğin kadar girip çıkabilir içine :17: Bu kadar açık yazıyorum kusura bakmayın.
Sanki o zar yırtılıyor, kabuk bağlıyor da ara vercen bi de :1: Yok öyle bişey. Emin ol kafandaki tabuları yıkarsan ilk gecen çok güzel geçer.
İlk gecenizi, bu kadar zevkli bişeyi işkenceyi dönüştürmeyin. Etraftan duyduğunuz kötü şeyleri dinlemeyin
Dünyanın en kolay ve en zevkli şeyi. Sevdiğin adamla paylaşımın düşünsene :16:

Ben burda 15 günlük evliyim benide aynı şekilde yanlış bilgillerle sizi korkuttular ama şurda gelecek kan 1 damla birşey onuda yeterince ön sevişme yaşarsanız hissetmezsin bile.... ayrıca ilişkiden sonra intim sıvıları oluyor onunla hijyen sağlamış olursun kolay gelsin :16:

Son düzenleme:
ben de ekimde evlenicem, arkadaşlarım biraz acıyo falan dediler ama bu kişiden kişiye değişecek bir şey, ben acıycağına inanmıyorum çünkü sevdiğin adamla en mutlu gününü yaşıycaksın, seni incitmez zaten, her şey güzel olacak:) şeklinde düşünmek lazım.böyle düşününce kasmazsın ve güzel geçer, haksız mıyım? burada yazarak bizleri rahatlatan evli arkadaşlara teşekkürler.

bende üç hafta önce evlendim bizde ilk gece çok yorgun olduğumuz için çok uğraşmadık açıkçası. eşimde bu konuda benim gibi düşünüyor sagolsun hiç acele etmedik. illa olcak diye kendimizi şartlandırmadık. balayımızda rahat rahat yaparız dedik :1: ve yaptık. herşey insanın kendi elinde valla ben kendimi çok güzel hazırladım öncelikle bu fikre.hiç ama hiç korkacak bişey yok gerçekten. sevdiğin insanla bir bütün olmak onun eşi kadını olmak bundan daha güzel ne olabilirki kızlar böyle düşünerek kendinizi bırakın olayın akışına.sonrasında yaşayacağınız güzel birliktelikleri düşünün acıdan korkuyorsanızki hiç acımıyor zaten.biz normal sohbet ederek yaptık o derece yani. tam o anda ben eşime gayet sakin bir şekilde tmm oldu çıkabilirsin dedim :1: zaten o anı hissediyosunuz çok net. aslında acı veren şey ilk giriş anında korkudan kasıp kendini kapatıyorsun yoksa zarın yırtılma anı çok ama çok basit ve acısız bir süreç. çok açık yazıyorum kızlar anlayışınıza sığınarak. ama napayım burda endişe ve kaygı içindeki arkadaşlarıma böyle yardımcı olabilirim ancak.ha bide pozisyonda önemli tabi :1:

arkadaşlar benim düğünüme de çok az kaldı. pek korku hissetmiyorum aslında ama illaki heyecan oluyor. benim merak ettiğim çarşaf.. çeyizimi serdik geçen hafta bembeyaz ütülü çarşaflar örtüler serildi de o çarşaf batmayacak mı? üzerine başka bişey daha mı sermek lazım acaba..

Ben burda 15 günlük evliyim benide aynı şekilde yanlış bilgillerle sizi korkuttular ama şurda gelecek kan 1 damla birşey onuda yeterince ön sevişme yaşarsanız hissetmezsin bile.... ayrıca ilişkiden sonra intim sıvıları oluyor onunla hijyen sağlamış olursun kolay gelsin :16:

benim düğünüme de çok az kaldı. pek korku hissetmiyorum aslında ama illaki heyecan oluyor. benim merak ettiğim şey çarşaf ..:) çeyizimi serdik geçen hafta. bembeyaz ütülü çarşaflar örtüler serildi de o çarşaf batmayacak mı? üzerine başka bişey daha mı sermek lazım acaba..

Back