- 28 Nisan 2013
- 118
- 60
-
- Konu Sahibi Balkizin annesi
İlişki anında kendini rahat bırak zor olan aşamayı gecmissin birkaç ilişkide hepsi geçecektir kayganlastirmak için yağ önerebilirim zeytinyağı vajinaya surersen ilişkiden önce acını azaltırselam arkadaşlar 4 günlük evliyim lütfen yardım edin ilk gece eşim tam içime girmedi sadece kızlık bozuldu acıdan sancıdan yapamadık tam giremedik ilişkiye ve dün tekrar denedik bi kaç kez agrılar sancılar yanma hissi bıçak saplıo gibi agrı ve tamamen rahmim açılmadı kasıyorum kendimi olmuyor lütfen bi tavsiyeede bulunun acıyı hissetmemem rahatlatıcı azda olsa agrıyı kesici hafifleyici birşeyler söyleyin cidden psikolojim bozulucak gibi kendimi eksik hissediyorum eşim son derece anlayışlı ama ben onun ihtiyacını karşılayamıo gibi kötü hissediorum çok feci aşırı agrılarım var ne yapabilirim
Cnm öncelikle allah mutluluklar versin öncelikle kendini sıkma rahat bırak ve hemen girmeye çalışmasın ilk önce seni gevsetsin sonra ilişkiye girin zamanla çalışacaksın moralini bozma hepimizin başından geçtiselam arkadaşlar 4 günlük evliyim lütfen yardım edin ilk gece eşim tam içime girmedi sadece kızlık bozuldu acıdan sancıdan yapamadık tam giremedik ilişkiye ve dün tekrar denedik bi kaç kez agrılar sancılar yanma hissi bıçak saplıo gibi agrı ve tamamen rahmim açılmadı kasıyorum kendimi olmuyor lütfen bi tavsiyeede bulunun acıyı hissetmemem rahatlatıcı azda olsa agrıyı kesici hafifleyici birşeyler söyleyin cidden psikolojim bozulucak gibi kendimi eksik hissediyorum eşim son derece anlayışlı ama ben onun ihtiyacını karşılayamıo gibi kötü hissediorum çok feci aşırı agrılarım var ne yapabilirim
Bekar bir hanım kız olarak merak ettim. İlerde bana da lazım olur belki.işin olayını çözdük sagolun arkdaşlar azda olsa acımadan yapmanın yöntemini bulduk kocam sagolsun
bebegim kasmıcakmıssın kendini burdaki kocanın rolü önemli bebegim romantik bi ortam oluşturdu mumlar falan bebe yagıyla masaj yaptı heryerime sonrası hiç acımadı :d daha tam ileri gidemedik ama yavaş yavaş acelemiz yokBekar bir hanım kız olarak merak ettim. İlerde bana da lazım olur belki.
Hahah, tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim canım. Yazdım aklımın bir köşesinebebegim kasmıcakmıssın kendini burdaki kocanın rolü önemli bebegim romantik bi ortam oluşturdu mumlar falan bebe yagıyla masaj yaptı heryerime sonrası hiç acımadı :d daha tam ileri gidemedik ama yavaş yavaş acelemiz yoköküz birini seçme sakın sana tavsiyem çok dikkat et öküz olursa koca çok canın acıoo çokkk ilk gece ki acılarımdan biliorum kocam öküz olsaydı kesin hastanelik olurdum