Selam kızlar, ilk gebeliğimde 7. Haftamdayken bebeği kaybettim. Bebeğin kesesini ve kalp atışını dinlemiştik doktor geç döllenme demişti ama herhangi bi sıkıntı görmemişti. Eşimle cinsel ilişki yaşadıktan 5-6 saat sonra lekelenmem oldu hemen doktora gittik kalp atışı devam ediyordu progestan verdi. 1 hafta kullandıktan sonra bu sefer kanamam oldu tekrar doktora gittik kalp atışı vardı kese de olmadı gereken yerde aşağıya inmemiş sadece rahim ağzında hafif kan gözüküyor dinlemeyerek geçirelim bu süreci dedi. Ertesi gün eve gittiğimde ani bi kasık ağrısıyla tuvalete gittiğimde yoğun bi kanama ile karşılaştık hemen doktora gittik kese yok bebek düşmüş dedi şok olduk aşırı üzüldük hala kendime gelemiyorum. İlk gebelik olduğu için araştırma filan yapılmaz olur öyle dedi ve gönderdi ama ben çok tedirginim buna sebep olan bi şey varsa araştırmak istiyorum birçok kişi de okudum kan pıhtılaşması olabiliyormuş rahim ağzında bi sıkıntısı olanlar olabiliyormuş ben cinsel ilişki yaşadım acaba tutunamadı mı vs vs tekrar hamile kalmak istiyorum doktor 2 ay sonra deneyebilirsin dedi ama gelişigüzel deneyip yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum