Ilk gebelikte düşük yapan ve şimdi hamile olan hanimlar lütfen buraya

Sıze birsey sormak istiyorum ben alti ay once 4 aylık düsük yaptım suan hamileyim ama korkuyorum tekrar aynı seyi yasamaktan ilki dusuk olanların ikinci dusuk olma ihtimali yüksekmiş dogru mu acaba

Sıze birsey sormak istiyorum ben alti ay once 4 aylık düsük yaptım suan hamileyim ama korkuyorum tekrar aynı seyi yasamaktan ilki dusuk olanların ikinci dusuk olma ihtimali yüksekmiş dogru mu acaba
Genetik testlerinizi yaptırdınız mı şimdi nasılsın bi problem yoktur bebeğin sağlıklıdır inşallah

Merhaba arkadasim,bende ilk bebegimi 8 haftalikken kaybettim doktorum ilk gebeliklerin genel olarak 10 da 7 si ilk uc ayda sorunsuz devam ediyor dedi . Tabi bu 10 da 7 ninde ilerleyen donemlerinde sorunlar olabiliyormus, dusukten sonra ikincinin dusuk olma olasiligi azaliyor hatta genel olarak saglikli oluyor dedi ki kendiside ilk bebegini kaybetmis ve suan 2 evladi vardi.bende suan yaklasik 6 aylik hamileyim ilk dusukten sonra yaklasik 1 yilda psikolojik olarak hazir hissettim kendimi.simdi ayni korkuyu yine yasiyorum hemde ilk hamileligimden cok cok daha fazla cunku bir kayip yasadik malesefAma sonuc olarak Allah ol derse olacak o isterse saglikli dogacak dua etmekten baska caremiz yok.olumlu ornekler umut verici umarim o mucizeyi sen ben ,isteyen herkes yasar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…