Benim 38. Hafta acil doğum oldu. Ters ve suyum patladı. Normali 39-40.31 haftalık erkek bir bebeğe hamileyim. Başının aşağıda olduğunu söyledi doktor normal doğum için uygun pozisyondaymış, yerleşiyormuş. İlk gebeliklerde genellikle kaçıncı haftada doğum gerçekleşiyor?
Ama 41 beklemek de biraz korkutuyo insanı bende 39+6 yım hala bir ses seda yokİkisi de 40 haftadan sonra, 41 artılardaydıO kadar kişisel bir şey ki sorduğunuz. Bir sorun olmazsa 38-41 arasında doğacak işte Sağlıkla alın kucağınıza.
İlk gebelikte bebek yerini severmiş hemen gelmezmiş hep öyle diyorlar bana gününü doldururmuşAma 41 beklemek de biraz korkutuyo insanı bende 39+6 yım hala bir ses seda yokdoktor daha kakasını yapmamış dedi yapıp yeme ihtimali de beni düşündürüyor hayırlısı ile bir gelse Allah'ım. Sancı falan da çıkmıyor ilk gebelikte böyle mi oluyor acaba. Sezaryan olucam sanırım bir kaç güne öyle düşünüyorum
Sanırım öyle benim bebiş aşağıda ama hala kafası yerleşmemis kanala yandaİlk gebelikte bebek yerini severmiş hemen gelmezmiş hep öyle diyorlar bana gününü doldururmuş
Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) çok özeniyorum böyle 30 lu haftalarında olanlara :)
oh ne güzel doğurup kurtulcanız :)
Oglumu 39+2 de dogurmuştumİlk gebelikte bebek yerini severmiş hemen gelmezmiş hep öyle diyorlar bana gününü doldururmuş
evet çocuğu olan arkadaşlarım aynen tam bunları söylüyorlarDogurduktan sonra anlıyorsun hamilelik zamanları ne kadar rahatmış diye keyfini çıkar yani dogumdan sonra daha zor bebek bakımı uykusuz geceler
Bunu bende çok duydum büyüklerimizden inan hiç bilmiyorumBirde erkek bebek geç gelir kız bebek erken doğar olayı var doğru mu ki aceba
Hamileliğin bu haftaları bana daha zor gibi geldiAllah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) çok özeniyorum böyle 30 lu haftalarında olanlara :)
oh ne güzel doğurup kurtulcanız :)
son haftalar cidden daha zormuş hareket edemio İnsanHamileliğin bu haftaları bana daha zor gibi geldi
Az kaldı çoğu gitmiş azı kalmışHamileliğin bu haftaları bana daha zor gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?