- Konu Sahibi bebekistiom
-
Evet var cnm 2 gunde bir iki katina cikmasi lazim cok yeni cok dikkat etmelisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok korkuyorum .. iki katna ckmiyo bnm. Nden ckmyo deliriyorm.
Benimki 66 idi ama malesef kaybettim bebeğimi
Sen ilk önce bi sakin ol kuzum tamam mı.. Bak sonuçta hamile kalabiliyorsun bunun farkında ol ve sen böyle sinir stres yapınca o minnacık yavrunu öyle kötü etkiliyorki.. Sakin ol bol bol dinlen
Yukseldmi peki beta tkibinde yoksa kimyasal mi dediler
Ben sürekli Doktor kontrollü altındaydım yükseldimi hiç bilmiyorum ama 6 haftalıkken kaybettim..
sağlıklı gebelık olmadığından vücudun hemen atmak istedigini söylediler.. yani hiç umut yoktu bende..
bir mucize bekledik olmadı.. daha 1 hafta olmadı ben düşük yapalı hatta parça kalmış ondan sürekli kontrolle gidip geliyorum
rabbim kimseye yaşatmasın..
inşallah sende böyle olmaz ilk gebeliğinmi ?
Insalh .. cok gcms olsun snn adna ck uzuldm ama rabbm dmek ki bisy vr ki veridigi gbi aliyo. Aratmasn eksikliği ni. Ilk gebeligm 6aydr klomen kullanyorm. Baklm doktr ignr ile dusurelm ddi. Ama bn kyamadm braz dha bekleyelm ddm. Bakalm. Cnm ck skkn. Karnm sisti midem bulanyo basm dönüyo. Tipik gebeym. Beta hcg artyo artmyo dil ama az artyo iki katı artacagna birkati artıyor bnmki.
Bekle kuzum sen kanaman lekelenmen fln yok degilmi?bi bakarsin yukselmis birden boyle şeylerde okuyoruz yani
Yok kanamamda lekelenmem de. Kendmde hemsirym ama iste terzi kendi sokugunu dikemzms. Deli oldm kac gndr sevineym mi hamile kaldgma uuzuleymmi bilemedm. Doktr bgn igne yapim düşsün ddi hayr beklicm ddm. Kafam slak oldu.
Moralinizi bozmak istemem ama kendi başıma geleni anlatayım. Ben de 10 aylık uğraştan sonra 2 ay önce hamile kalmıştım. Beta Hcg değerim çok yavaş arttı. En son 900 oldu ama doktor yavaş artmasından bir sorun olduğunu, büyük ihtimalle düşeceğini söyledi ve öyle de oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah senin herşey yolunda gider ama ters durumlara da hazırlıklı ol. Şimdi yeniden hamile kalmaya çalışıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Merhaba cesursincap. İnsallah en kısa sürede bebeginize kavusursunuz.Bhcg degeriniz icin en son 900 oldu demissiniz, yavas artti derken ne kadar sürede 900'e ulaştı?
Ben ilk öğrendiğimde 14 Mayıs'ta 170'di Beta-Hcg değerim.
16 Mayıs'ta 267
21 Mayıs'ta 664 oldu.
28 Mayıs'ta kanamam başladı.
29 Mayıs'ta 465'e indi.
2 Haziran'da ise 90 olmuştu.
Sonra da ölçtürmedim zaten. Muayene oldum. Doktor sorun yok dedi. Kürtaja da gerek kalmayınca öyle kapandı gitti bu düşük olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?