• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk gebelik testim pozitif cikti ikincisi negatif

YoncaOguz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2020
21
5
1
26
Slm kızlar adetime daha dört gün var bugün öğleye yakın test yaptım silik iki çizgi çıktı. Bir de aksama doğru eczaneden başka marka test aldım negatif çıktı sizce benim durumum gibi yaşamış olanlar varmıdır. Siz ne diyorsunuz kizlar

Testlerden birisi yanılmış mutlaka yanılma payı çok yüksek ihtimal test bile bozuk çöküyor bazen adetinizin gecikmesini bekleyin derim öyle yapın yine pozitif sonuç alırsanız kan vererek tastikleyin gönlünüzce olsun herşey 🙏

Slm kızlar adetime daha dört gün var bugün öğleye yakın test yaptım silik iki çizgi çıktı. Bir de aksama doğru eczaneden başka marka test aldım negatif çıktı sizce benim durumum gibi yaşamış olanlar varmıdır. Siz ne diyorsunuz kizlar
Öğleden önce cok sıvı almadysan belki az da olsa silik çıkmıştır aksam yeni olduğu için çıkmamış olabilir yarn ilk idrarında dene bakalm belki cikar

Testlerin fotosunu ekleyin

bakın kızlar böyle çıktı

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 136
Şuan canlı baktığında daha belirgin kamera fazla belli etmemiş 2 ci çizgiyi bakın inşallah goruyorsunuzdur

Back