İlk gebelik kafam karıştı

f_c

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
27
6
30
Kızlar 12. Haftadayım. Doktorumuz bu haftalarda 2li tarama ya da fetal dna onerdı ama bunların hangısını yaptırdınız kafam karıstı. Fetal dna yaptır daha guvenılır dedı ama o kadar yuksek ucret odenmelı mı nasıl yaptınız

İkilide sorun çıksaydı fetal yaptıracaktım ama çıkmadı şükür. Tabii fetalin başarı oranı çok daha yüksek, ikili üçlü vs hiç kafa karıştırmayıp direkt fetal yaptırmak iç de rahatlatır bi yandan

Ben 2li yaptırdım sadece

Ben sadece fetal yaptırdım %99 doğruluk payı olduğunu söylediler. Fetal yaptırınca zaten diğer taramalara gerek kalmıyor. Ha tabi ne çıkarsa çıksın doğuracağım derseniz yaptırmanıza gerek yok

Ben ilk önce 2li tarama yaptirdim eger yuksek risk ciksaydi fetal dna yaptiracaktim. Doktorumda ayni sekilde once ikili yapalim risk gorursek fetal dna yaptirirsiniz dedi cok sukur 2li tarama da dusuk risk cikti

Ikili yaptir risk cikarsa fetal yaptirirsiniz. Ben ikili ve uclu yaptirdim. Ikisi de dusuk risk çıktı. Saglikli bebeğim cok sukur. Saglikla ilerlesin umarim

Ikili yaptir risk cikarsa fetal yaptirirsiniz. Ben ikili ve uclu yaptirdim. Ikisi de dusuk risk çıktı. Saglikli bebeğim cok sukur. Saglikla ilerlesin umarim
Uclu test nasil oluyor acaba? Ben 17. Haftamda 1 tup kan verdim afp diye bir degere bakildi 66 cikti doktor gayet normal bir daha 20.haftada gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…