- 15 Ağustos 2023
- 92
- 14
- 3
- 21
- Konu Sahibi elif131359
Kızlar Beta 1700 salı gününe kadar bebeği ve keseyi görürmüyüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm ben bugun gıttım 1690.75 tı keseyı gordum cok kucuk ama bebek ıcın daha erken dedı dokdorKızlar Beta 1700 salı gününe kadar bebeği ve keseyi görürmüyüm
Salıya kadar 2 kat artar 4000.5000 civarı olur diye düşünüyorum inşcanm ben bugun gıttım 1690.75 tı keseyı gordum cok kucuk ama bebek ıcın daha erken dedı dokdor
4 gün önce 210 du bugün 1777 olducanm ben bugun gıttım 1690.75 tı keseyı gordum cok kucuk ama bebek ıcın daha erken dedı dokdor
insallah canm artar ben 23 kan verdim 700 deydi bugun yukselmiş saglıklan gelsın bebeslerSalıya kadar 2 kat artar 4000.5000 civarı olur diye düşünüyorum inş
İnş inş inş sağlıkla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese nasip etsininsallah canm artar ben 23 kan verdim 700 deydi bugun yukselmiş saglıklan gelsın bebesler
amın canım amın senim kac aylık cnmİnş inş inş sağlıkla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese nasip etsin
daha yeniyiz son adet tarihine göre 5+6 ama salı günü tam gününü öğrencem inşamın canım amın senim kac aylık cnm
aaaa aynıyız bnmde oyle bnde cuma kesın ogrenıcem insallahdaha yeniyiz son adet tarihine göre 5+6 ama salı günü tam gününü öğrencem inş
Çarşamba günü gittiğimde görmedim ne kesey nede bebeği inş bu sefer görürümamın canım amın senim kac aylık cnm
Ne güzelaaaa aynıyız bnmde oyle bnde cuma kesın ogrenıcem insallah
gorurusn canm degerın artmişÇarşamba günü gittiğimde görmedim ne kesey nede bebeği inş bu sefer görürüm
evet canm bnada hber verNe güzel
Olur haber ederm inş güzel haberler alırızevet canm bnada hber ver
İlk bebek mievet canm bnada hber ver
yok cnm 3İlk bebek mi
Görürsün keseyi 5 bin civarlıyken kese vardı nokta kadar bi belirti vardı içinde benim muayenemde bebek gözükmezse bile korkmaKızlar Beta 1700 salı gününe kadar bebeği ve keseyi görürmüyüm
AnladımGörürsün keseyi 5 bin civarlıyken kese vardı nokta kadar bi belirti vardı içinde benim muayenemde bebek gözükmezse bile korkma
Maşallah benim bi düşük oldu bu iki inş bunu sağ salim kucağıma alırımyok cnm 3
insalalh canm rabbıö kucagna saglıklan almayı nasıp etsn tüm hamile annelere nasp etsn hamılelk ıstyen tum annelerde nasıp etsın rabbımmMaşallah benim bi düşük oldu bu iki inş bunu sağ salim kucağıma alırım