Ilk gebeligim plesenta previa suphesi./konu tekrarı

bukeetnaz

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
93
8
41
Mrb ilk bebeğim ilk heyecanımdi boğazıma dugumlenen..önce bu sayfalarda yazılanları okudum günlerce bir umut diye.sonra üye oldum..hamileligime alışmaya çalıştığım karnımin çıkmasını dört gözle beklediğim günlerdi. .önce iltihapvari katı akinti başladı rengi yeşile kahveye siyaha döndü doktor doktor dolaştım. Yok bir şey dediler. Dinlen düşük riski.taki 1 ay önce kanla tanışana kadar..1 ay leke şeklinde kanamam oldu.o doktor senin bu doktor benim dolaştım.en son plesenta previa dediler.gebeligimin suan 16.haftasi bitti.yukari çıkabilir dediler ama 4 haftadır yatağa bağlı yaşadığım halde bir gelisme olmadı.doguda sağlık sektorunun çokta gelismedigi bir yerdeyim.buralarda kalsam büyük risk alırım. Istanbula gelip ev tutup doğuma kadar kalsam eşim gelemez calisiyot v3 ben yanlız bu yükün altından kalkamam..öyle zor bir ikilem ki.ayrica previa isem net olarak uçağa binmeye de korkuyorum. Kanamam olur mu diye.gunler geceler bu çıkmazda geçiyor. ALLAH hepimize yardım etsin..

ne desem bilmem ki..çok çok geçmiş olsun..umarım herşey yoluna girer..sakin olmaya çalış nolur..

Gozumun yaşı dinmedi.herhalde ömrümün 10 yılı gitti 1 ayda.oyle derin bir acı ki çaresizlik. Ve insanın caniyla sinanmasi.bazen diyorum ki kal burda ne yapılmışsa onu yasa.sonra diyorum ki bebeğim için kendim için 4 ay bu zorluğu göze almalıyım. Ama şiddetli kanamam olursa o an yanlızsam diye korkuyorum. Cikmazdayim.cok acı çok soluğumu kesiyor bu üzüntü.tabi çok baştan savma bakılıyor buralarda belki başka sıkıntı da vardır. Kanama bana normal gelmiyot.kimi hamilelik lerde olur her kanamanda gelmek zorunda değilsin diyolar..

Allahim bagislasin,rabbimin emaneti ve emanetini en iyi gozeten kollayan O'dur..insallah 9.ayini da guzelce tamamlayip dogum sevincini burda paylasirsin canim..mevlam yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…