Gebeliğe Hazırlık İlk gebeliğim düşükle sonuçlandı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eskaci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
284
91
18
Bugun kürtaj olalı 2. Günüm ilk gebeliğimdi 2 ay olmuştu kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Lütfen bu durumu yaşayanlar ve sonrasında hamile kalanlar veya ne tür yol izleyenler destek olup anlatabilir mi çok zor bir psikoljideyim tutunacak bir dal arıyorum

Geçmiş olsun cnm benimde 15 gün oldu aynı seninki gibi kalbi durduğu için 7+5 te ama ben 11. Haftada öğrenmiştim kürtaj oldum. Çok zor Bi durum rabbim birdahs yaşatmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlh. Şimdi en az 2 adet döneminin geçmesini beklemek gerek. Rahim in kendini toparlaması açısından. Kendini çok üzme ilk olduğu için daha zordur eminim ama hepsi zor. Olmadı demek olmayacağı anlamına gelmez. Rabbim hayırlısını versin

Sizede geçmiş olsun. Sizin de ilk mi yoksa

Sizede geçmiş olsun. Sizin de ilk mi yoksa
Benim 4. 5 yaşında bir oğlum var. Rabbim uzun sağlıklı ömür versin evlatlarımıza. Ama bu yıl ocak ta 5. Haftalık bir düşüğüm daha olmuştu. Bu 3. Gebelikti diyebilirim

Benim 4. 5 yaşında bir oğlum var. Rabbim uzun sağlıklı ömür versin evlatlarımıza. Ama bu yıl ocak ta 5. Haftalık bir düşüğüm daha olmuştu. Bu 3. Gebelikti diyebilirim
Aaa çok üzüldüm bir neden bukamadıkar mı 2 sine de aynı şekilde mi oldu

5 haftalık olanda beta hcg düşüşe geçmişti yani tutunamamis tı bebek. Bunda da sağlıksız gebelik yada anomali sorunu dediler. Kalbi durdu bununda işte
En azından bir evladınızı allah nasip etmişnuIm ömür versin. Bunun tekrarlanmasından okadar çok korkuyorum ki

En azından bir evladınızı allah nasip etmişnuIm ömür versin. Bunun tekrarlanmasından okadar çok korkuyorum ki
Korkma canım. Korktuğun başına gelirmiş. Rabbim nasip edecek ilk önce. Eğer annelik sana kısmetse er yada gec olur. Sen kendini dibe vurma. Hayalinden vazgeçme. Nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez yüce mevlam. Ama kimi hemen olur, kimi Bi kaç sıkıntı sonrası. Hayırlısını sağlıklısını iste herzaman

Umutlarımı da kürtajla aldırdım gibi şuan okadar acılıyım ki okadar üzgün hiçbişey bilmiyorum elimden gelmiyor hiçbişey

Umutlarımı da kürtajla aldırdım gibi şuan okadar acılıyım ki okadar üzgün hiçbişey bilmiyorum elimden gelmiyor hiçbişey
Vala benim oğlum çok kardeş istiyordu. Onun içinde ben çok istedim. Ama 1 yıl içinde 2 kez hüsrana uğradım. Ve çok çok ağır geldi bana. Ve söylemiştim oğluma kardeşi olucağını. Şimdi hala içim acıyor kolay değil. Olana çare yok malesef. Şöyle düşün o cocuk sağlıksız yada hayırsız olucaktı ki tutunamadı bize, rabbim kaldıramayacak yük vermesin kimseye. Böyle düşün cnm

Çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah kimsemin kucağı boş kalmasın

5 haftalık olanda beta hcg düşüşe geçmişti yani tutunamamis tı bebek. Bunda da sağlıksız gebelik yada anomali sorunu dediler. Kalbi durdu bununda işte
Ben de aynı senin gibi yaşadım canım bir tanesi kalbi durdu diğeri beş haftalıkken gelişmedi Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor ben şimdi hamileyim ama korkuyorum bir daha aynı şeyleri yaşamaktan Rabbim o acıyı hiçbir kadına yaşatmasın

Nekadar aralıktan sonra hamile kaldınız şuan naıl geçiyor hamileliğnizkaç haftalık

Nekadar aralıktan sonra hamile kaldınız şuan naıl geçiyor hamileliğnizkaç haftalık
İlk kalbi durduğu İçin düşen gebeliğimin üzerinden 1 sene geçti tam bir sene sonra hamile kaldım beş aydır istiyordum şu an iyi çok şükür Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah Zaten doktora gittim ve söyledim iki kürtajı da, doktor da hemen iğne başlamamız lazım dedi Ve progestan hap kullanıyorum

Anladım allah tamamına sorunsuz erdirsin inşallah

Anladım allah tamamına sorunsuz erdirsin inşallah
Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun kürtajdan sonra çabuk hamile kalınıyor ilkinden iki ay sonra hemen tekrar hamile kaldım o da tutunmadı o yüzden dikkat edin ama tekrar olmaz diye sakın düşünmeyin hamile kalamayan çok insan var siz en azından kalabiliyorsunuz Rabbim inşallah sağlıkla tekrar hayırlısıyla nasip etsin size de

Allahım inşaallah ne diyeyim umudumu yitirmemeye çalışıyorum inşaalah bekleyen herkese nasip etsin

Amin cnm inşlh. Sağlıkla kavuş inşlh bebeğine

Merhaba kızlar henüz çocuğum yok 6 ay arayla iki kez kürtaj geçirmek zorunda kaldım. İlkinde beta hcg değerlerim artmamıştı ikincide de kalp atışlarını duyamadık malesef.. Bir türlü kafamdan atamıyorum düşünceleri uzaklaştıramıyorum Allah kimseye çekemeyeceği yük vermez ama bana çok ağır geliyor bunlar siz nasıl üstesinden Geldiniz neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…