• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk gebeliği düşük olup 2.gebeliğinde de aynı belirtileri yaşayıp bebeğine kavuşanlar

Melendan

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
2.228
2.011
333
39
İlk gebeliğim 5.haftası itibari ile lekenlenmelerle başladı. doktor bu durumun düşük tehlikesi olabiliceğini söylemişti. nitekim dediği gibi oldu ve gebeliğim 6haftalıkken gelişmeme nedeni ile kurtajla sonuçlandı. Bu kötü olaydan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. şuan 5 haftalık hamileyim ve önceki gebeliğimde yaşadığım belirtileri yaşıyorum gene ufak ufak kahverengi lekelenmelerim oluyor. Daha öncekinden daha az tabi ama insan korkuyor gene aynı şeyimi yaşıycam piskolojisinden kurtaramıyorum kendimi. aynı sorunu yaşayıpta bebeğini kucağına alanlar varmı?

öncelikle geçmiş olsun canım bende geçen ay düşük yaptım 6 haftalikken benimde kahve lekelenmelerle başladı doktor düşük tehlikesı dedı sureklı yatmamı soyledı ama evde tek oldugum için yatamadım ev işleriyle ugrasmak zorunda kaldım ve sonunda bebegım beni terk etti ben kurtaj olmadım kendiliginden düştü o yuzden sen sureklı ayagının altına yastık koyarak yat sakın alttan muayene yaptırma ultrason da yaptırma eşinle ilişkiyede girme 3. ayı görene kadar kendıne çok iyi bak dunyayı su bassa umrunda olmasın sadece bebegine odaklan. ben kurtaj olmadıgım icin doktorumun izniyla bu ay yine denedım adetım 2 gun geçikti yarın test yapıcam inşallah pozitif sonucu görürüm. RABBİM senide bebeğini de korur sen gonlunu ferah tut.

İlk gebeliğim kalp atışı alınamadan 6 haftalıkken kanama ile atıldı.
Şimdiki hamileliğimdede lekelenme,hatta kanama yaşadım ama Allah a şükür Allah ol dedi ve bu günlere geldik.
Rabbim sonumuzuda hayır eylesin.
İlla ilkinde böyle oldu diye bir daha olacak sanmayın.
Bana güvenin..Çok yıprandım,gene aynısı sandım,her an korku içinde yaşadım ama Rabbim ol derse isterse ilkinden daha çok kanamanız olsun oluyor.
Sağlıklı bir gebelik dilerim..

Kanama varkende,leke varkende vajinal muayne oldum..
En başından beri.
Dr gerek duyarsa bir sakıncası yok,size kalmış ama dr a güvenin derim.

Kanama varkende,leke varkende vajinal muayne oldum..
En başından beri.
Dr gerek duyarsa bir sakıncası yok,size kalmış ama dr a güvenin derim.
Aslında ilk gebeliğimde karından yapılan ultrasondan 10 dk sonra parça geldi benden ama doktor zaten düşücekti gelişmemişti dedi.

İlk gebeliğim kalp atışı alınamadan 6 haftalıkken kanama ile atıldı.
Şimdiki hamileliğimdede lekelenme,hatta kanama yaşadım ama Allah a şükür Allah ol dedi ve bu günlere geldik.
Rabbim sonumuzuda hayır eylesin.
İlla ilkinde böyle oldu diye bir daha olacak sanmayın.
Bana güvenin..Çok yıprandım,gene aynısı sandım,her an korku içinde yaşadım ama Rabbim ol derse isterse ilkinden daha çok kanamanız olsun oluyor.
Sağlıklı bir gebelik dilerim..

çok teşekkür ederim. Onu o kadar çok istiyorumki bu sefer beni bırakmasına nasıl dayanırım bilmiyorum ama içimde bir ses bu sefer olmıycak benimle kalıcağını söylüyor doktorumu aradım ve cumartesi gidicem bana kan gelmesi değil bebeğin gelişiyor olması önemli bizim için dedi umarım gelişmiş olur. Rabbim kucağıma almayı nasip etsin kimsenin başına vermesin bunu çok zor gerçekten

öncelikle geçmiş olsun canım bende geçen ay düşük yaptım 6 haftalikken benimde kahve lekelenmelerle başladı doktor düşük tehlikesı dedı sureklı yatmamı soyledı ama evde tek oldugum için yatamadım ev işleriyle ugrasmak zorunda kaldım ve sonunda bebegım beni terk etti ben kurtaj olmadım kendiliginden düştü o yuzden sen sureklı ayagının altına yastık koyarak yat sakın alttan muayene yaptırma ultrason da yaptırma eşinle ilişkiyede girme 3. ayı görene kadar kendıne çok iyi bak dunyayı su bassa umrunda olmasın sadece bebegine odaklan. ben kurtaj olmadıgım icin doktorumun izniyla bu ay yine denedım adetım 2 gun geçikti yarın test yapıcam inşallah pozitif sonucu görürüm. RABBİM senide bebeğini de korur sen gonlunu ferah tut.

inş. gebesindir ve Rabbim inş. kucağına almayı nasip eder sanada.

inş. gebesindir ve Rabbim inş. kucağına almayı nasip eder sanada.
bugün test yaptım maalesef tek çizgi çikti ama burdakı yorumlara göre daha erkenmiş adet olmazsam 4-5 gün sonra tekrar yapıcam ama ilk hamileligimde 2 gün geçtigimde öğrenmiştim sen kaç gün geçtiginde yapmiştin

bugün test yaptım maalesef tek çizgi çikti ama burdakı yorumlara göre daha erkenmiş adet olmazsam 4-5 gün sonra tekrar yapıcam ama ilk hamileligimde 2 gün geçtigimde öğrenmiştim sen kaç gün geçtiginde yapmiştin

ben adet dönemin daha geçmeden yani olmam gereken gün yapmıştım.şüphelerim vardı baş ağrısı mide bulantısı gibi yaptım 2 çizgi çıktı fakat 2. çizgi çok net değildi açık renkti buda zaten hormonlarla alakalı hormon düşük olursa belli belirsiz çıkabiliyor. Bazılarındaysa hiç çıkmıyor. sıkma canını bekle biraz tekrar yap baktın gene tek çizgi kan testi yaptır daha net olur

Kızlar bugün doktora gidicem nolur dua edin bana bebeğimde hiçbir sorun çıkmasın ve olması gerektiği şekilde gelişmiş olsun.o kadar çok korkuyorum ki .ayaklarım resmen geri geri gidiyor. Kötü birşey duymak istemiyorum bugün ya...onu kaybetmek istemiyorum.

Back