• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk evlilik yıldönümümüz

10101010

Ol iz vel !
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
2.620
63
363
Arkadaşlar haziranın 21i ilk evlilik yıldönümümüz.Aklıma birşey gelmiyor.Eşime ne gibi bir sürpriz yapabilirim?Hediye ne alabilirim?Yardımcı olursanız sevinirim.:enbuyukkk:

canım benımde 20 hazıran ben eşime dıyorum sımdıden gıyınıp suslenıp senı beklıcem evde dıyorum:) gerısı ona kalmıs

canım benımde 20 hazıran ben eşime dıyorum sımdıden gıyınıp suslenıp senı beklıcem evde dıyorum:) gerısı ona kalmıs

Canım 1 günmüş aramız.Sen sürpriz bişey düşünüyor musun?Ne hediye almalı?Parfüm basit mi kalır?Evde romantik bi yemek mi hazırlamalı yoksa dışarda mı yemeli?Eşim muhtemelen yemeğe götürür beni.Önemli kısmı hediye seçimi sanırım:asigim:

Canım 1 günmüş aramız.Sen sürpriz bişey düşünüyor musun?Ne hediye almalı?Parfüm basit mi kalır?Evde romantik bi yemek mi hazırlamalı yoksa dışarda mı yemeli?Eşim muhtemelen yemeğe götürür beni.Önemli kısmı hediye seçimi sanırım:asigim:

canım ben dediğim gibi giyinip süslenip evde beklıcem. yemegi dışarda şık biyerde yeriz dıyo eşim.o gun evlendıgımız gun kadar guzel olmamız gerekıyo zemuszemus
yemekten sonra evde bır kutlama daha yaparız sanırım. ama kayınvalıdemlerın gelme durumu var ınsallah ozaman burada olmazlar Çok üzgünüm çoook

bence ikinizin fotolarından olucan albüm gibi bişi yapabilirsin fotoların üzerine de minik notlar düşersin çok hoş olur evlilik yıldönümüzde yapmak istemiştim ama bi türlü nasip olmamıştı.Yada çekilmiş videolarınız fotolarınız varsa cd ye aktarıp altınada güzel bi müzik ve senin sesinle aşkınızı anlatman yerimseniben yapamam dersende parfüm traş makinesi kravat yada çok istediği bişi olabilir

kızlar bnmde 20 haziran ilk yıldönümümüz bende evde bişiler düşünüyorm aslında dışarda yemek evide romantik süslerim falan ne bilim yaa hediye falan off çok zor yawwww ççok farklı bişiler istiyorum ama aklıma bişi gelmiyoo

ilk evlilik yıldönümüm ama kayınvalıdemlerın geleceği kesinleşti....
dışarda yemeğe gıdıcez ama evdekı kutlama suya düştü...

bizimde yarın evlilik yıldönümümüz 1 yıl oluyor biz hediyelerimizi verdik birbirimize şimdi kutlama kaldı

a.s.k kayınvalidenlerde gelecek zamanı bulmuşlar yanii
hepimizin mutluluğu daim olsun arkadaşlar şimdiden tebrikler a.s.

merhaba bizimde evlilik yıldönümümiz 21 haziran süprizler yapmayı çok istiyorum ama eşim işsiz şuanda mali kriz nedeniyle bişiy yapamıcam ama bebiş için çalışmadayız :utangac: eğer hamile isem ogüne kadar belli olucak vede yıldönümüze kadar saklıcam tabi eğer hamileysem eşime en güzel hediyem olucak inş...

a.s.k kuzum kaynananda başka zaman bulmamışmı yaa.Bunlar hep böle herzaman bişiy yapıp insanı fitil ederler :)

merhaba bizimde evlilik yıldönümümiz 21 haziran süprizler yapmayı çok istiyorum ama eşim işsiz şuanda mali kriz nedeniyle bişiy yapamıcam ama bebiş için çalışmadayız :utangac: eğer hamile isem ogüne kadar belli olucak vede yıldönümüze kadar saklıcam tabi eğer hamileysem eşime en güzel hediyem olucak inş...

canım ya inşallah hamilesindir ne güzel bir yıldönümü hediyesi olur. :Saruboceq:

ama hamile olduğunu öğrenirsen çok fazla saklayabileceğini sanmıyorum.bağıra bağıra tüm dünyaya duyurmak isteyeceksin...

denizkızıl valla hamile isem saklarım 1 güncük ne olucak diorum ama o duyguyu yaşamak nedir bilmediğim için belki senin dedğin gibi olur saklayamam ayyy şimdi çok heyecanlandım zemuszemus

Back
X