• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Evlilik Yıldönümümüz <3

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
457
Puanlar
123
arkadaşlar 4 temmuzda 1. evlilik yıldönümüzü kutlayacağız ama ben ne hediye alacağımı bir türlü bilmiyorum özel bişey olsun istiyorum lütfen bana fikir verirmisiniz...

ikinizin fotoğrafının üzerinde olduğu bir duvar saati yada yılın en iyi kocası adlı komik ve tarz bi heykel hediye olabilir netten gir araştır cnm istediğin yazıyı yazıyorlar bende bu ikisi arasında kaldım ama sanırım saat yaptırcam ne zaman saate baksak aşkımız aklımıza gelir:54::71:

saat bencede iyi fikir.

bizim 15 haziran evlilik yıldönümümüzdü.
3. yılı bitirdik. :nazar: akşam eve geldiğimde eşim salona birsürü mum yakmış, yerlerde balonlar, romantik müzik, ikimizin resminin olduğu pastayı hazır etmişti.
arka balkona çıktığımda bir şok daha yaşadım.havai fişek attırdı benim için :69:
hediyemse mavi taşlı bir bileklik.

Allah hepimizin evliliğini daim, kocalarımızı romantik etsin.amiin :1:

saat bencede iyi fikir.

bizim 15 haziran evlilik yıldönümümüzdü.
3. yılı bitirdik. :nazar: akşam eve geldiğimde eşim salona birsürü mum yakmış, yerlerde balonlar, romantik müzik, ikimizin resminin olduğu pastayı hazır etmişti.
arka balkona çıktığımda bir şok daha yaşadım.havai fişek attırdı benim için :69:
hediyemse mavi taşlı bir bileklik.

Allah hepimizin evliliğini daim, kocalarımızı romantik etsin.amiin :1:

AMİİİNNNNN :61: çok içten söyledim.:1: benim kocada çok değil ama hafif odunluk var. :9:

saat güzelmiş. ona benzer bir şey birlikte çekildiğiniz bir resminizi yapboza bastırabilirsiniz.

evli değilim ama bildiğim birşey var, erkekler işlerine yarayan hediyelerden hoşlanıyolar...
bizim gibi romantik ve anlamlı hediyeler onlara hitap etmiyor malesef...
kol saati tüm erkekler için hem anlamlı hem de kullanışlı bi hediye ama siz evli olduğunuz için evlenirken almışsınızdır muhtemelen...
eşinizin iş yerinde kendine ait bi odası varsa, orada hem işine yarayacak hem de baktıkça sizi hatırlayacağı birşey olabilir
ya da aynı pijama takımından hem kocanıza hem de kendinize alırsınız birer tane

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim saat fikri güzel ama doğum gününde kol saati almıştım yine saat hediyesiyle karşısına çıkmak istemem daha değişik kullanabileceği birşey olsun istiyorum ama hiç bir fikrim yok bana biraz daha yardımcı olurmusunuz lütfen :26:

Back