ilk ev seçimi <3

mutsuzperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
966
341
73
Selam kızlar, sizinle bi konu paylaşmak istiyorum ben nişanlımla ev bakıyorum eylülde oturucaz.2 seçenek var ama çok kararsız kaldım.Yaklaşık aynı fiyatlarda bi tanesi çok güzel bi proje fakat 100 m2 olmasına ragmen bıcımsız salonu cok ufak ve mutfagı ışık almıyo sadece ufacık bi pencere var,bi bakıma karanlık.Diğeri ise ev olarak çok kullanışlı bahçe manzaralı ve aydınlık ama istediğim projede değil.Bir an önce seçim yapmalıyım sizce mutfağın ferah ve aydınlık olmaması bni bunalıma sokar mı yoksa projenin avantajlarından dolayı oturmalı mıyım? şimdiden teşekkür

mutfak ve salon önemli evin mimarisinde
cunku en cok buralarda zaman geçiriliyor
yemek yaparken ferah bir mekanda olmak önemli bence
yalnız anlamadıgım istediğim- istemediğim proje derken kastettiklerin nedir, açsana biraz?

o karanlık olan çok merkezi ve ulaşımı daha kolay ve daha yeni 0 ev olucak,ve mimari olsun peyzaj çevre duzenlemesı mukemmel ama evlerı sıkıs tıkıs yapmıslar malesef alan degerlı oldugu ıcın o yuzden de çok karanlık ve küçük daha büyük olana da bütcemiz yetmedi.diğeri çok yeni deil ama daha kullanıslı ve aydınlık

Canım evin konumu,ulaşımın kolay olması ve iyi bi projenin ürünü tabiiki yadsınamaz özellikler ama senin için daha önemli olan ve seni daha çok etkileyen evin içi. Neticede mutfağında huzurla yemeğini pişirebildiğin,geniş salonunda ferah ferah oturabildiğin,aydınlık bir ev yaşamını da huzurlu kılıcaktır.
Şimididen hayırlı olsun,güle güle ağız tadıyla oturan inşallah.

mutfak ve salon cok önemli bi evde. söyledigin projeler ilk zamanlar cok cazip geliyor ama icine girince o ballandira ballandira anlatilan özellikler bi sekilde kullanilmiyor. Mesela bi arkadasim bos havuzlarina 9 ay havuz parasi ödemisti...

acık konusayım eger esının yada senın iş yerınde merkezde değilse (yol parası acısından ) ben merkeze uzak olan evi tercih ederdım..

eşinin işi merkezde değilse sende calısmıyorsan yine merkeze uzaktakını tercih ederdim.. cunku hep ıkı kısı kalmayacaksınız..belli bi zaman sonra cocugunuz olacak..ozamanda temız havası olan yerlere özeneceksınız.. malum merkezin havası pis olur genelde..

ev acısında odaları aydınlık olanı trcih etmelisin canım.. mutfak acısından her yemege gırıstıgınde yada iş yaparken sureklı elın elektırık dugmesınde olmasını ıstemezsen tabi

zor bir karar ben tek başıma yaşıyorum mutfağım karanlık ve hiç giresim gelmiyor açıkcası ışık da almıyor merkezi yerde oturuyorum bir bu artısı var eğer aracınız yoksa merkezi yerde oturmanızı tercih ederdim ben heryere yakın oluyor o karanlık mutfağada renkli eşyalar alırsınız aydınlatmasını güzelce ayarlarsanız çözülebilir bence sonuçta yeni ev yeni bina .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…