İlk düşükten sonra sağlıklı gebeliği olanlar

eylulhuznuyum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
17
5
1
26
Kızlar ben daha önce 11. Haftada bebeğimi kaybettim şimdi çok şükür tekrar 6+4 deyim ama çok fazla korku ve endişem var yine aynısı olacak diye çok korkuyorum ilk bebeğini kaybedip sonrasında sağlıklı doğumu olan anneler bana destek olur musunuz hikayenizi okumayı çok isterim moral olsun lütfen 🙏🏻🥺

Kızlar ben daha önce 11. Haftada bebeğimi kaybettim şimdi çok şükür tekrar 6+4 deyim ama çok fazla korku ve endişem var yine aynısı olacak diye çok korkuyorum ilk bebeğini kaybedip sonrasında sağlıklı doğumu olan anneler bana destek olur musunuz hikayenizi okumayı çok isterim moral olsun lütfen 🙏🏻🥺
Benim değil ama ablam 19. Haftada bebeğini kaybetti 4 ay sonra tekrar gebe kaldı 8. Aya kadar korkarak geçirdi ama çok şükür sapasağlam bi kızı oldu şu an 8 yaşında stres yapmayın lütfen doktorun ablama söylediği sağlıklı bebeği ne yaparsan yap düşüremezsin sağlıksız bebeği de pamuğa sarsan yine düşer dedi ablam şimdi diyo ki o dönemde insan çok geriliyo şimdiki aklım olsa gebeliğimin tadını çıkarırdım diyo lütfen stres yapmamaya gayret edin en azından en az şekilde stres yapın🥰💐Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin♥️💐🥰

Back