Ilk düşükten sonra hamile kalanlar

Orhnayhnsde

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
21
5
6
25
Selamin aleykum arkadaslar benim ilk gebeligimdi 5 haftalikken dusuk yaptim kurtaj olmadim kendisi dustu doktor 3 ay korun demisti 2 ay korunduktan sonra doktor artik korunmana gerek yok dedi benim gibi ilk defa dusuk yapip sonra hamile kalanlar varmi ne zaman kaldiniz yardim edebilirmisin lutfen

Sizin gibiydim bende ama benimki kalp atislari olmadigindan dolayi kurtaj olmusdum 3 ay korun delisdi doktor uyguladim 3 ay sonrasinda hemen olmadi galibaki 1 ay sonrasinda olmusdu oda ayni sejilde sonuclanmisdi kurtajla ve suan hamileyim ama yeni esimden o yasadigim kurtajlar eski esimdendi

Öncelikle gecmis olsn canim Rabbim en kisa zamanda sagliklica tekrar nasip etsin insallah her insan bir olmaz canm kimi hemen kalir kimisi baya zamn sonra bnmde bi oglum var 2.bebegi istedik hamile kaldm kalp atisi durunca kurtaj olmak zorunda kaldm sonra korunma ayi bitnce tekrar istedk 1.buck sne sonra hamile kaldim oda kimyasal gebelikle sonclandi yeni ilk reglimi bkliyrm suan bn gec kaldim ama senn oyle olack diye birsey yok eltimde dusuk yapti 1 ay korundu hemen arkasndaki ay hamile kaldi mesela o yuzden kafana takma Rabbim ne zman isterse o zman oluyor

Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.. Bende ilk bebeğimi 7 haftalık kalp durması nedeniyle kürtaj oldum ve kaybettim.. Doktor ne zaman istersen o zaman hamile kalabilirsin dedi..İlk adetimi kürtajdan 38 gün sonra olmuştum daha sonra bir adet daha gördüm ondan sonra hamile kaldım.. Fakat o bebeğiminde çok hasta olduğunu öğrendim 18 haftalıkken o da beni terk etti.. Normal doğumla gebeliğim sonlandı hiç adet olmadan tekrar hamile kaldığımı öğrendim.. Çok şükür şuan herşey yolunda.. Rabbim sana da tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin.. Yani rahimin ne zaman hazır olursa o zaman bebeği kabul ediyor.. Bence bir süresi yok bunun.. Örnek verecek olursam kendim yani.. İlkinde 3 ay sonra hamile kaldım ikincisinde hiç adet bile olmadan hamile kaldım.. Rabbim ne nasip ederse onu yaşıyoruz işte..

Cok teşekkür ederim allah razi olsun insallah hayirli haberler yazarim bende buraya

Cok tesekkur ederim allah razi olsun sag saglim kucaginiza alirsiniz insallah

Tesekkur ederim allah razi olsun aynen hayirlisi bakalim insallah olur bende hayirli haberler yazarim buraya

Kizlar 1 Kasım'da düşuk yaptım kürtaj olmadan kendiliğinden düştü 1 hafta kanamam oldu bitti 20 Kasım'da kahverengi leke gördüm 4 gün sürdü sizce hamilelik olma olasılığı var mı

Kızlar yeniyim burda 16 Aralık ta düşük yaptım adetle birlikte düştü zaten doktor korunamama gerek yok dedi kendiliğinden düştü diye şuan korunmuyorum ama endişelerim çok fazla lütfen bana yardımcı oluurmusunuz hemen kalirmiyim

Merhabalar, yıllar da geçmiş olsa durumunuzu yaşayıp yardımcı olan kimse olmadığı için size yazmak istedim Benim 20 gün önce düşük oldu kürtaj olmadım kanamayla düştü 5 haftalıktı şimdi tekrar hamilelik düşünüyorum İnşallah doktor sorun yok korunmayın dedi kanama biter bitmez tekrar korunmasız ilişkiye başladık henüz ilk adetimi olmadım siz de olmadan hamile kalmışsınız peki siz nasıl anladınız hamile olduğunuzu çünkü son adet tarihide yok gecikme de yok nasıl anlayabilirim ben hamile olduğumu çünkü belirtilerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…