• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk düşük sonrası kaç ayda hamile kaldınız

Eminegul57

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2021
82
43
8
32
Hanımlar merhaba 3 ay önce düşük yaşadım başına gelenler kaç ay sonra tekrar gebe kalabildi şuan korku hala devam ediyor 6 ay beklemek çok geç mi olur bilgisi olan yazabilir mi çok teşekkür ederim

Hanımlar merhaba 3 ay önce düşük yaşadım başına gelenler kaç ay sonra tekrar gebe kalabildi şuan korku hala devam ediyor 6 ay beklemek çok geç mi olur bilgisi olan yazabilir mi çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun balım bebeğini kaç haftalıkken kaybettin. Ben ilk düşükten sonra doktorum adet gördükten sonra hemen kalabilirsin dedi ama 4.ay hamile kalabildim 2.düşüğümde doktor 4 ay beklemen lazım dedi

Geçmiş olsun balım bebeğini kaç haftalıkken kaybettin. Ben ilk düşükten sonra doktorum adet gördükten sonra hemen kalabilirsin dedi ama 4.ay hamile kalabildim 2.düşüğümde doktor 4 ay beklemen lazım dedi
Çok geçmiş olsn size de saglikli evlat nasip etsn inşallah 3 ayllikken kalbi durdu maalesef şimdi bu olay olali da 3 ay oldu ama korkuyorum 6 ay olsa geç mi olur bilmiyorum

Çok geçmiş olsn size de saglikli evlat nasip etsn inşallah 3 ayllikken kalbi durdu maalesef şimdi bu olay olali da 3 ay oldu ama korkuyorum 6 ay olsa geç mi olur bilmiyorum
Amin hayırlısıyla 🤲🏻 senin bebeğin biraz daha büyük olduğu için 6 ay demiş benim bebeklerimin kalbi 8 haftalıkken durmuştu. Bebek büyüdükçe bekleme süresi çoğalıyomuş doktorum öyle söyledi

6 haftalik bebegim dustu.dr hcg sifirlaninca baslayabilirsin dedi 4 ay sonra vucut.kendini toparladi ve hamile.kalmistim. rabbim saglikli bebis versin.ins.

Back