Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Premature Bebeklerİlk doğum erken doğdu ikinci doğumlarınız nasıl oldu ?
Merhaba hanımlar .birinci doğmum 32 haftada gerçekleşti kızım doğdu şükürler olsun iyi maşallah,şimdi ikinci hamilelim ve korkuyorum ine erken doğumdan sizler de bu durumda olan var mı
Ilk oyle olduysa ikinci de olcak sarti yok canım. Merak etme.. ben gordum öyle erken doğuranlar ikinci de yaşamadılar öyle bi sorun.nasil iki hamilelikte de gebelik belirtileri farklı olabiliyorsa bu da onun gibi.ama fizyolojik sorununuz varsa yani rahiminizde falan o yüzden erkem dogurduysaniz bu da olabilir
Ilk oyle olduysa ikinci de olcak sarti yok canım. Merak etme.. ben gordum öyle erken doğuranlar ikinci de yaşamadılar öyle bi sorun.nasil iki hamilelikte de gebelik belirtileri farklı olabiliyorsa bu da onun gibi.ama fizyolojik sorununuz varsa yani rahiminizde falan o yüzden erkem dogurduysaniz bu da olabilir
Merhaba, erken dogumun sebebi onemli. Ben iki gebeligimde de preeklampsi gecirdim. Ilkinde anlamadik erken oldu 31le uyumlu. Ikincide kontrolle ve ilacla 37 ye kadar bekleyebildik. Insallah siz de sıkıntısız e azindan 37ye kadar gelebilirsiniz.
Merhaba, erken dogumun sebebi onemli. Ben iki gebeligimde de preeklampsi gecirdim. Ilkinde anlamadik erken oldu 31le uyumlu. Ikincide kontrolle ve ilacla 37 ye kadar bekleyebildik. Insallah siz de sıkıntısız e azindan 37ye kadar gelebilirsiniz.
Tansiyon ilacıyla. Bir de 28 haftadan sonra her hafta kontrole çağırdılar. Bir ara kısa bir süre yatırdılar. Çok şükür ikincide kuvezsiz geçirdik doğumu
İlk çocuğum 36+3 erken doğurdum zamanı değildi benden beslenmedi için doktorlar böyle uygun görmüştü suni sancı vs. Sonrası kendi sancım ile dogum yaptım şimdi de ikinciye hamileyim 36+3 teyim çok şükür bunda erken doğum gerektirecek bi sorun olmadı hayırlısı ile 37 atlatmak istiyorum sonrası kolay inşallah. .