• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi İlk diş

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

evinincicegi

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.215
2.959
333
Trabzon
Arkadaşlar merhaba. 9 aylık bir bebeğin hala dişinin çıkmaması normal midir? Endişe etmeye başladım. Doktora gideceğim fakat belki normaldir diye size de danışmak istedim.

Arkadaşlar merhaba. 9 aylık bir bebeğin hala dişinin çıkmaması normal midir? Endişe etmeye başladım. Doktora gideceğim fakat belki normaldir diye size de danışmak istedim.
Her bebegin gelişimi farklıdır. Normal yani. Bir yaşında çıkaran da var ilk dişini dört aylikken cikaran da. Ama zaten bebeginizin aylik kontrolunde doktoru soylerdi bir anormallik olsaydi.

Anne baba ne kadarlikken cikardi bu da onemli

Esim 15 aylikken cikartmis.
Oglum 13 ayda cikartti

Ne kadar gec o kadar iyi diyor doktorlar. Ben de cok sordum ordan biliyorum ;)

Bu süreçler her bebekte değişir o yüzden etrafınızdaki bebeklere bakıp panik olmayın. Kimisi 9 aylıkken yürür kimisi yaşında yürür, benim ilk oğlum 4 aylıkken diş çıkardı eşimde öyle olmuş çünkü. 2. Si 6. Ayda . Kimisi geç konuşur ama konuşur sonuçta. Takmayın bunları bebeğinizin keyfini çıkarın. Ama dr a gittiğiniZde de sorun yine

Back