• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk deneyimler yardımm...

haticehd

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
37
10
18
Ankara
Merhaba kızlar evleneli 20 gün oldu ilişki sırasında mesanemde sıkışma oluyo idrar torbam patlayacakmış gibi oluyo bunun sebebi ne olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim...

Merhaba kızlar evleneli 20 gün oldu ilişki sırasında mesanemde sıkışma oluyo idrar torbam patlayacakmış gibi oluyo bunun sebebi ne olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim...

Endişelenme canım, orgazm belırtısıdır.Bende dıyodum hep bı uzanıp keyıf yapamayacakmıyım dıye hemen tuvalete gıdıyordum cunku.İlişkidede aynı seyı yasıyodum.Çözüm olarak ilişkiden önce tuvaletım olsada olmasada gıdıyorum sonrasında kafam rahat :)

Endişelenme canım, orgazm belırtısıdır.Bende dıyodum hep bı uzanıp keyıf yapamayacakmıyım dıye hemen tuvalete gıdıyordum cunku.İlişkidede aynı seyı yasıyodum.Çözüm olarak ilişkiden önce tuvaletım olsada olmasada gıdıyorum sonrasında kafam rahat :)

benimde tuvaletim gelmi:1:ş akıcakmış gibi oluo hep tuvalete gidiyorum geliyorum

Normal bişeyse sorun yok sevindim normal olmasına;)) Tabi yeni yeni tecrübeler olunca insan bi tedirgin oluyo :1: cevaplarınız için teşekkür ederim:34:

benimde tuvaletim gelmi:1:ş akıcakmış gibi oluo hep tuvalete gidiyorum geliyorum

Normal bişeyse sorun yok sevindim normal olmasına;)) Tabi yeni yeni tecrübeler olunca insan bi tedirgin oluyo :1: cevaplarınız için teşekkür ederim:34:

cinsel ilişkiden evvel mutlaka tuvalete gidin.ilişki sırasındaki oluşan baskı da yaşadığınız hissi tetikliyordur.ve olabildiğince kendinizi kasmayın.anca buradan bu kadar öğütler olabilir :)

o sırada kendini zorlayıp tuvaletini yapmayı denesen bile bir sey olmaz utanma keyfine bak ;) tam sonrasi orgazm

Kizlar o zaman bende bise sorayim baslik acamiyorum sey dicem evleneli 10 ay oldu ama ben daha bir kez bile orgazm olamadim icime girene kadar hersey guzel ama grdikten sonra finish hic bir his yok neden boyleyim ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back