Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar evleneli 20 gün oldu ilişki sırasında mesanemde sıkışma oluyo idrar torbam patlayacakmış gibi oluyo bunun sebebi ne olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim...
Merhaba kızlar evleneli 20 gün oldu ilişki sırasında mesanemde sıkışma oluyo idrar torbam patlayacakmış gibi oluyo bunun sebebi ne olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim...
Endişelenme canım, orgazm belırtısıdır.Bende dıyodum hep bı uzanıp keyıf yapamayacakmıyım dıye hemen tuvalete gıdıyordum cunku.İlişkidede aynı seyı yasıyodum.Çözüm olarak ilişkiden önce tuvaletım olsada olmasada gıdıyorum sonrasında kafam rahat :)
Endişelenme canım, orgazm belırtısıdır.Bende dıyodum hep bı uzanıp keyıf yapamayacakmıyım dıye hemen tuvalete gıdıyordum cunku.İlişkidede aynı seyı yasıyodum.Çözüm olarak ilişkiden önce tuvaletım olsada olmasada gıdıyorum sonrasında kafam rahat :)
cinsel ilişkiden evvel mutlaka tuvalete gidin.ilişki sırasındaki oluşan baskı da yaşadığınız hissi tetikliyordur.ve olabildiğince kendinizi kasmayın.anca buradan bu kadar öğütler olabilir :)
Kizlar o zaman bende bise sorayim baslik acamiyorum sey dicem evleneli 10 ay oldu ama ben daha bir kez bile orgazm olamadim icime girene kadar hersey guzel ama grdikten sonra finish hic bir his yok neden boyleyim ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.