bence boyle bir kayibi keseyi bile gormeden sadece regle olarak yasadigimiz icin cok cok sansliyiz bir sekilde o ebroyolarimiz saglikli degildi ve gelisemedi. gecen yil 12 haftalikken bebegini kaybetmis biri olarak sadece ucumuzunde boyle bir kayip yasamasi sans diyorum. kurtaj olmak kahredici bir sey bebeginizi icinizde kipir kipir gorup kaybetseydiniz kimse toparlayamazdi sizi, inanin bir yil oldu hala icim yaniyor. bu kesinlikle bir teselli degil ne yazikki gercek bu kizlar. Allah kimseye yasatmasin dogurup kaybeden annelere sabir versin ben gecen yil da onlaridusunup halime sukrettim((
herşeyin hayırlısını diliyorum canım hepimiz için. Allah hiçbirimize daha fazla evlat hasreti çektirmesin inşallah. ben de pgt istedim ama doktorum şu an için gerek olmadığını söyledi. ben de ona güvendiğim için ısrar etmedim. önce bir regl olayım da sonra kafamı toparlayabileceğimi umuyorum.
canim zaten iki donmus embroyoya yapmazlar pgt, cunku cok embro olucakki cogu da birinci kalite goruncekki pgt ile secsinler. ikincisine insllah gerek kalmaz ama kalirsa belki o zaman istersin normal tup bebek surecinde yani.
ama rahat ol bu bir tesaduftu normal hamile kadinlarin da basina gelen basit sanssiz bir tesaduf. bir daha boyle olmayacak Allah'in izniyle, psikojinin ustune kotu dusuncelerle gitme su an yasadigin zaten agir bir de kotu dusunursen stresten reglen bile gecikir. zor ama sen guzel seyleri hayal etmelisin donmuslari denemeyi, hamile kalacagini gb. neden neden diye sorarak sadece kendini uzersen esinin dedikleri cok dogru anne gb baktigimiz icin zor o asamaya gelmemiz ama lutfen kendini yipratma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?