• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk denemem tutmadı ve yeniden denemek istiyoruz

Tüp bebek yapmak istiyorum ama nerde yapmalıyım daha iyi neresi olur yapanınız ve tutan hangi ilde yapmak daha dogru olur ve tutmayan tüp bebek neden tutmaz
Lutfen cevaplarınızı bekliyorum 😪
Kac embiriyo transfer edildi. Esteofem gibi hormon kulandiniz mi yoksa dogzl siklus mu oldu

Tüp bebek yapmak istiyorum ama nerde yapmalıyım daha iyi neresi olur yapanınız ve tutan hangi ilde yapmak daha dogru olur ve tutmayan tüp bebek neden tutmaz
Lutfen cevaplarınızı bekliyorum 😪
Merhaba Rabbim isteyen herkese nasip etsin hangi ildesiniz bilmiyorum da BAHÇECİ TÜP BEBEK KLİNİKLERİni tavsiye ediyorum. İstanbul Ankara kıbrıs ve Diyarbakır da var bildiğim kadarıyla. Tez vakitte sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize.

Merhaba Rabbim isteyen herkese nasip etsin hangi ildesiniz bilmiyorum da BAHÇECİ TÜP BEBEK KLİNİKLERİni tavsiye ediyorum. İstanbul Ankara kıbrıs ve Diyarbakır da var bildiğim kadarıyla. Tez vakitte sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize.
Teşekkürler canım. Allah istegen herkese nasip etsin .Beklemek çok zor geliyo artik .Peki bu dedigin yerlerde yapip olumlu sonuc alan var mi 😏

Öncelikle tüp bebek tedavisi görmenin direkt pozitif sonuç alınacağının garantisi olduğunu kafadan bir çıkarmanız gerekiyor..öyle mucizevi bir yöntem değil..öyle olsa 8-9 deneme yapıp ancak bebeğine kavuşanların haberlerini okumazdık burda..ki ben de şuan 4.denememin içindeyim..ilk üç denemem bahçeci umut tüp bebek merkezinde..hepsi de negatif..Şimdi devlette yaptırıyorum..
tüp bebek tedavisinde o kadar çok değişken var ki..size, kendi değişkenlerinizi göz önüne alarak, çok iyi araştırma yapıp, en uygun zaman ve yerde tekrar denemenizi tavsiye ederim..

• Beğen
Reactions: H M
Kac embiriyo transfer edildi. Esteofem gibi hormon kulandiniz mi yoksa dogzl siklus mu oldu
Öncelikle tüp bebek tedavisi görmenin direkt pozitif sonuç alınacağının garantisi olduğunu kafadan bir çıkarmanız gerekiyor..öyle mucizevi bir yöntem değil..öyle olsa 8-9 deneme yapıp ancak bebeğine kavuşanların haberlerini okumazdık burda..ki ben de şuan 4.denememin içindeyim..ilk üç denemem bahçeci umut tüp bebek merkezinde..hepsi de negatif..Şimdi devlette yaptırıyorum..
tüp bebek tedavisinde o kadar çok değişken var ki..size, kendi değişkenlerinizi göz önüne alarak, çok iyi araştırma yapıp, en uygun zaman ve yerde tekrar denemenizi tavsiye ederim..
Çok sagolun insallah siz de en yakın zamanda hayırlısıyla o pozitifi görür ve kucağına alırsınız inşallah

Bende bahcefi tup bebek yaptirdim şuan elhamdülillah hamileyim. Rabbim hepinize nasıp etsin. İlk denemede oldu. Ama herkeste öyle bir durum olacak diye bisey yok belkide olur buda rabbimin bileceği bir iş. Tedkik sonucu rahatsızlığınız. Arastirildimi
Tam olarak ne tanı konuldu. Bunlar çok önemli ınsllah en kısa zamanda güzel haber alırsınız 👶🤩

Bende bahcefi tup bebek yaptirdim şuan elhamdülillah hamileyim. Rabbim hepinize nasıp etsin. İlk denemede oldu. Ama herkeste öyle bir durum olacak diye bisey yok belkide olur buda rabbimin bileceği bir iş. Tedkik sonucu rahatsızlığınız. Arastirildimi
Tam olarak ne tanı konuldu. Bunlar çok önemli ınsllah en kısa zamanda güzel haber alırsınız 👶🤩
Rabbim hayırlısiyla kucağına almani nasip eder insallah bizde tabiki ❤

Erzurumda denedim sperm sayısı düşük
Erkek infertilitesinde memoriali cok tavsiye ediyorlar labaratuvarlari iyiymis mirocip ve imci tekniklerinide gelismis ikinci denemenizde bunlari gorusebilirsiniz doktorunuzla tabi taktir Allahtan ol derse olur🙏ne kadardir deniyorsunuz acaba? sperm sayisi bazi bitkisel kur ve vitaminlerle artirabiliyor denediniz mi baska bir sıkintı yoksa artabilir aslinda

Gözüm kapalı Şişlı Memorial diyorum ilk denemem 4 buçuk aylık gebeyim pgtli embriyom. 10 tane iyi kalite embriyom vardı ve eşimin sperm değerleri berbattı. Maddi manevi çok külfetli ve yıpratıcı bir süreç ama Memorial, Semra hoca gerçekten işin ehli kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum bende tavsiye ile gittim Allah ondan razı olsun sizde insAllah istediğiniz güzel sonuca varırsınız.

2 denemem de acıbadem de oldu..
1. Hidrosalpenks vardı tutmadı bunu bile bile Bana transfer yaptı doktor tabiki negatif ile sonuçlandı... (Hidrosalpenks olduğu sürece hamile kalamayız normal yolla da tüp bebek tedavisi ile de olmaz)
Ameliyat oldum sorun ortadan kalktı..
2. Tüp bebek tedavisi yine negatif oldu...
Sebebini bilen yok nasip diyelim...
Yeni merkez yeni umutlar dedik..
3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız..
Doktor hormonların yüksek dedi ilk baş hormon tedavisi sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi... iyide o hormon bende hep yüksekti önceki merkez önemli değil prolaktin dedi şimdiki doktor önemli diyor...
ALLAH kimseyi doktor eline düşürmesin ne diyeyim hayırlısı olsun inşallah.... hepimiz için...

Lutfen oylarmisiniz

Gözüm kapalı Şişlı Memorial diyorum ilk denemem 4 buçuk aylık gebeyim pgtli embriyom. 10 tane iyi kalite embriyom vardı ve eşimin sperm değerleri berbattı. Maddi manevi çok külfetli ve yıpratıcı bir süreç ama Memorial, Semra hoca gerçekten işin ehli kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum bende tavsiye ile gittim Allah ondan razı olsun sizde insAllah istediğiniz güzel sonuca varırsınız.
Ilacli transfer mi ilacsizmi

Rahim dinlendirileli derken ozelikle bir ilac li aldin dinlensin diye. Peki ilacli transferi denedin mi
Ilk tüp bebegim ilk denemem de hamile kaldım ilaçli denemedim yani. Rahim dinlenmesi özellikle Şisli Memorialda tercih edilen bir yöntem yumurta toplama işleminden sonra rahmi 1 ay ( ya da duruma göre bir kaç ay) hiç bir işleme maruz kalmadan bekletiliyor bu sürede ilaç falan da verilmiyor. Evet yumurta toplama işlemi rahmi yoran bir işlem yumurtalıklar gergin oluyor. Benim gibi özellikle çok yumurtasi olanların ohss riski varken taze transfer yapmak çok tehlikeli.

Back