• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk deneme sonuçlarımız

nazife_fth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
690
246
133
arkadaşlar hepimiz burda ilk deneme sonucunu paylaşsın. belki bu şekilde ilerlememizi beraber izleriz.
gy : 45 net civarı birşeydi
gk : 15 net
eğitim : 48 net gbi bişeydi

67 puan aldım denemeden. bölümüm sınıf öğretmenliği. problem genelkültür zaten netlerde de bariz belli. :) 85 alamazsam da atanamıyorum. hedefim yibolar. yiboların puanları da çok yüksek. hayırlısı bakalım. sizin netleriniz ne civarlarda. buarada ben genel yetenekte de matematikte kazanıyorum.

hayırlısı olsun. ilk girişiniz mi olacak sizin de

Saolun.2012 de lise olarak girmiştim hiç çalışmadan öyle bi denemek için 68 aldım ama bu sefer iş daha ciddi önlisans olarak girecem ve çalışarak inş.kazanacaz:34:

Son düzenleme:
Saolun.2012 de lise olarak girmiştim hiç çalışmadan öyle bi denemek için 68 aldım ama bu sefer iş daha ciddi önlisans olarak girecem ve çalışarak inş.kazanacaz:34:
inşallah. inandxıktan sonra yaparız Allahın izniyle. bende 2010 da girmiştim lise çıkışlı olarak. 85 yada 87 almıştım tam hatırlamıyorum. ama sadece öylesine bi girmekti. bu yıl sınıf öğretmenliğinden hazırlanıyorum sınava. ve 85 in üstünde almak zorundayım. hayırlısı bakalım.

inşallah. inandxıktan sonra yaparız Allahın izniyle. bende 2010 da girmiştim lise çıkışlı olarak. 85 yada 87 almıştım tam hatırlamıyorum. ama sadece öylesine bi girmekti. bu yıl sınıf öğretmenliğinden hazırlanıyorum sınava. ve 85 in üstünde almak zorundayım. hayırlısı bakalım.

Çok iyi almışsınız öylesine olmasına rağmen peki atanamadınız mı bu puana nede giriyorsunuz tekrar

Çok iyi almışsınız öylesine olmasına rağmen peki atanamadınız mı bu puana nede giriyorsunuz tekrar
tercih yapmadım. yani dediğim gibi öylesine girmiştim. zaten üniversiteye başlamıştım. neden girdiğimi bende bilmiyorum yani. :D
şuan okul staj dersane üçlüsünde sınava hazırlanıyorum bakalım hayırlısı inşallah atanabilirim.

tercih yapmadım. yani dediğim gibi öylesine girmiştim. zaten üniversiteye başlamıştım. neden girdiğimi bende bilmiyorum yani. :D
şuan okul staj dersane üçlüsünde sınava hazırlanıyorum bakalım hayırlısı inşallah atanabilirim.

Anladım canım.İnş.yine yüksek bi puan alırsın hakkımızda hayırlısı olsun:):))

Back