- 10 Mart 2019
- 175
- 180
-
- Konu Sahibi TupBebekAnnesi2020
Çok geçmiş olsun. Bu sayfaya bir göz atmanızı öneririm.İnsülin direncim var. Kilo veremedim. Sanki bu kiloyla anne olmayi istemek hakkim degilmis gibi hissediyorum.Devlet hastanelerinde 1 yil tedavi oldum.. her ay, her deneme husrandi. kac kutu igne kac kutu ilac aldi vucudum bilmiyorum. 2 yildir evliyim. Hic korunmadim ama olmadi ne yazik ki.
İstanbul/Bahçeci tüp bebek merkezinde yarin tedavime başlıyorum. Reglin 2.günü gelin demişlerdi. Umarim sonu mutlu biter.
Psikolojik acidan kendimi kötü hissediyorum. Dokunsalar ağlayacağım. Neden böyle oldum acaba. Karamsarlık çöktü üstüme. Ya olmazsa korkusu..
Neyse ablalarim kardeslerim. Kafanizi daha fazla şişirmeyeyim.. Sizden öğüt öneri istek dilek ne verirseniz onu istiyorum.. 1 cümle de olsa fikrinizi almak istiyorum..
Bakiyorum hemen. Tesekkur ederimÇok geçmiş olsun. Bu sayfaya bir göz atmanızı öneririm.
Popüler Konu - Dr. Felice Gersh, PCOS SOS adlı kitabın özeti.
Dr. Felice Gersh, kendisi de PCOS'lu emekli bir jinekolog. Hayatı boyunca çevresinde hep PCOS'lu kadınlar olmuş ve hayali bir gün semptomları bastırmak yerine PCOS'u gerçekten iyileştirecek bir tedavi bulmak olmuş. Emekli olduktan sonra uzun bir süre PCOS nasıl iyileştirilir üzerinde durmuş ve...www.kadinlarkulubu.com
Allah bebeklerinizi size bagislasin. Saglikla dogsunlar . Darisi basimabende pcos luyum 1. tüp bebek denemem de ikiz gebe kaldım. şimdi 13 haftalık olduk bile. umutsuz olmayın. ilk önce endokrine gidin insülin direncinizi düzeltin. hayatınızdan olabildiğince karbonhidratı çıkarın ve spor yapın. ben hep zayıftım ama hafif tüğlenme ve ilaç kullanmadan adet olamama var. öyleki ilaç kullanmasam 2 yıl adet olmazdım heralde. 1 defa aşılama denedik. olmadı. eşimin değerleride sınırda çıkınca tüp bebek denedik. birde ben 2 sene glifor 1000 mg günde 2 defa kullandım. açlık krizlerim el titremelerim azaldı, şekerim çok düşüyordu o düzene girdi. düşün 39 a kadar düşüyordu şekerim. başkası olsa bayılırdı heralde. ayrıca kadın doğum uzmanımda önerdi. dr a danışmadan kullanma. yumurta kalitesini arttırıyormuş. umutsuz olma yani. kendiliğinden hamile kalan arkadaşta var dı bizim.
Canım trasfer suretindeyim. Ay sonu transferim olacak. Keşke herşey dediğin gibi sonlanmış olsaydı:) corona yüzünden yarim kaldiTedavi sürecinizden bahseder misin inşallah bebeğiniz tutunmuştur size
Evettt :)) 13 haftaligim suan ilk 3 ayi doldurdum. Darisi cocuk isteyen herkese insallah..Merhaba gebe kalabildiniz mi acaba
Bahcecide fiyatlar nasil acaba bende olacağım arastirma yapıyorumİnsülin direncim var. Kilo veremedim. Sanki bu kiloyla anne olmayi istemek hakkim degilmis gibi hissediyorum.Devlet hastanelerinde 1 yil tedavi oldum.. her ay, her deneme husrandi. kac kutu igne kac kutu ilac aldi vucudum bilmiyorum. 2 yildir evliyim. Hic korunmadim ama olmadi ne yazik ki.
İstanbul/Bahçeci tüp bebek merkezinde yarin tedavime başlıyorum. Reglin 2.günü gelin demişlerdi. Umarim sonu mutlu biter.
Psikolojik acidan kendimi kötü hissediyorum. Dokunsalar ağlayacağım. Neden böyle oldum acaba. Karamsarlık çöktü üstüme. Ya olmazsa korkusu..
Neyse ablalarim kardeslerim. Kafanizi daha fazla şişirmeyeyim.. Sizden öğüt öneri istek dilek ne verirseniz onu istiyorum.. 1 cümle de olsa fikrinizi almak istiyorum..