İlk defa temizlikçi bayan alıyorum

serenboz79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
39
0
36
İstanbul
yarın sadece mutfak temizliği için bayan gelecek normalde tam gün 80 miş tam gün olunca ne yapması gerekiyor sadece mutfak için ne kadar vermem gerekir kendiside siz bilirsiniz dedi hakkı geçmesini istemiyorum ilk defa alıyorum yardıma tecrübelerinize ihtiyacım var yanlış yerde sorduysamda özürrrrr

Bildiğim kadarıyla yaptıkları iş değil ne kadar süre temizlik yaptıkları önemli...Eğer tam gün için alıyorsanız mutfak temizliği biterse başka şeylerde yaptırabilirsiniz.:34::34::34:

ben cok anlamam ama anneimn cagırdıgı kadınlardan biliyorum bazı kadınlar cok ters oluyor isi bitmesede yarım yamalak yapıpı gec oldu diye gidiyorlar hem is bitmiyor hem yalap salap oluyor ucret konusunda bir sey diyemem ama basında bekleyin bence :)

ben cok anlamam ama anneimn cagırdıgı kadınlardan biliyorum bazı kadınlar cok ters oluyor isi bitmesede yarım yamalak yapıpı gec oldu diye gidiyorlar hem is bitmiyor hem yalap salap oluyor ucret konusunda bir sey diyemem ama basında bekleyin bence :)

benim evime simdiye kadar gelenler saat ucreti olarak calisiyorlardi,atiyorum saati 5 TL.. Sende saat ucreti olarak anlas.

nasıl anlaştığınıza bağlı.bazılarının kuralları oluyor.mesela vitrin falan boşaltmam dien perde takmam dien vs.siz ne için anlaştıysanız.normalde bütün ev için anlaştınsada ne zaman bitirirse ozaman gider.ben aldığımda sabah geldi akşama kadar bütün evi temizledi bitincede gitti.dip köşe yapmıştı ama.

kendisi normalde temizliğie giden biri değil yeni başladı oda tecrübesiz olduğundan bocaladık çok sağolun kızlar ilginizee ev büyük nasıl yaptığınıda titiz olduğunu duydum sadecee o yüzden tamamına istemedim devrik cümlelerden dolayı özürr

ben sabah 8 akşaam 5 alıyordum tam gün 60 tl veriyordum

buna mutfak ve evin tüm köşe bucağı da dahildi

ama şuan alacak yerim yok o ayrı meselee:1::1::9::9::9:

Arkadaşların yazdıklarına bakılırsa sadece mutfak için tam gün olduğundan dolayı 50-60 vermen yeterli sanırım canım.

yarın sadece mutfak temizliği için bayan gelecek normalde tam gün 80 miş tam gün olunca ne yapması gerekiyor sadece mutfak için ne kadar vermem gerekir kendiside siz bilirsiniz dedi hakkı geçmesini istemiyorum ilk defa alıyorum yardıma tecrübelerinize ihtiyacım var yanlış yerde sorduysamda özürrrrr

biraz yanllış yer olmuş şekerim..bir derdim var da sormuşsun..:52::52:en kötü günün böyle olsun...ben de bişi var sandım..:52:

2 senelik yardımcım günlük 50 lira alıyor ama artık işleri o kendi ayarlıyor . ilk geeldiğinde cam kapı mutfak (dolaplara girmedi) yerler toz banyo mutfak ve ufak çapta ütü yaptı sonra tabi evin tüm işlerini kendi ayarladı. ben çok memnunum fakat başında durmayınca baştan savma yapıyo dikkat et derim.

Arkadaşlar 2+1 evim için temizliğe yardımcı bayana ihtiyacım var.

Yeni evliyim ve çalışıyorum her ay 1 kere olmak üzere;

Camlar silinecek (2 salon, 1 y.odası, 1 oturma odası camı)
Yerler süpürülüp, silinecek.
Toz alınacak
Koltuk ve Halılar silinecek
Mutfak dolapları ve buzdolabı temizlenecek.
Banyo WC temizlenecek

Yapılacak işler bunlar. Anadolu yakası-Maltepe çevresinde çalıştığınız güvendiğiniz kişiler varsa tavsiyelere açığım.

Back