- 15 Haziran 2016
- 115
- 16
- 98
- Konu Sahibi Karakalem0772
-
Olay farkli gelisti. Aslında dedigim gibi. is uzerine konular konusuldu. Ortada da iliski gibi bir durum soz konusu degil zaten kimseyi yarabandi yapmam gerektiginin bilincinde olan biriyim ve kendime bu sureyi tanidim zaten.Eski kiz arkadasindan bahsediyorsa hala unutamamistir. Konusacak baska konunuz mu yok eskilerden bahsediyorsunuz. Kimseye yara bandi olma, kimseyi yara bandi olarak kullanma.
Fakat soyle bir durumda olabilir mi diye dusundum. Ben anlatma taraftari degilim tabiki :) neden boyle bir paylasim icerisine girer ki biri belki de bu bi karsidakini de cozmek icin yineltilmis bir soru olabilir mi diye de dusunmedim degil.Eski kiz arkadasindan bahsediyorsa hala unutamamistir. Konusacak baska konunuz mu yok eskilerden bahsediyorsunuz. Kimseye yara bandi olma, kimseyi yara bandi olarak kullanma.
Olay farkli gelisti. Aslında dedigim gibi. is uzerine konular konusuldu. Ortada da iliski gibi bir durum soz konusu degil zaten kimseyi yarabandi yapmam gerektiginin bilincinde olan biriyim ve kendime bu sureyi tanidim zaten.
Fakat soyle bir durumda olabilir mi diye dusundum. Ben anlatma taraftari degilim tabiki :) neden boyle bir paylasim icerisine girer ki biri belki de bu bi karsidakini de cozmek icin yineltilmis bir soru olabilir mi diye de dusunmedim degil.
Aslinda tam olarak oturmak icin yurudugumuzde bir an kotu oldugunu soyledi birden bire ve eski kiz arkadasini gordugunu soyledi. Muhabbet boyle gelisti.Is iliskisi baskadir da sen galiba hoslaniyorsun eskilerden bahsedilmesi zaten iliski (olacaksa) baslangicinda iyi degildir. Onun da ex i isle ilgili olmadigina gore gereksiz bir muhabbet olmus.
Agzini aramis olabilir. Ben ex imden boyle yiprandim der gibi ama sanirim unutamamis . Sana sormasi da su sira absurd bir durum tabi. Onun yaptigi yanlis aslinda.
Dedim ya kolay kolay begenebilen sevebilen biri degilim. :) hoslandigim da asikar.Is iliskisi baskadir da sen galiba hoslaniyorsun eskilerden bahsedilmesi zaten iliski (olacaksa) baslangicinda iyi degildir. Onun da ex i isle ilgili olmadigina gore gereksiz bir muhabbet olmus.
Agzini aramis olabilir. Ben ex imden boyle yiprandim der gibi ama sanirim unutamamis . Sana sormasi da su sira absurd bir durum tabi. Onun yaptigi yanlis aslinda.
Aslinda tam olarak oturmak icin yurudugumuzde bir an kotu oldugunu soyledi birden bire ve eski kiz arkadasini gordugunu soyledi. Muhabbet boyle gelisti.
Aslında bana gariptir ki tici gelmedi.dogal di yani ve kendimden bir parca buldum. Bi bakima yasadigimiz duygu yogunlugunu cok benzettim. Ve bunlar isine de yansiyordu olumlu bir sekildeNedenini bilmiyorum ama çok itici bence
Q.Bir artniyet aramayin,adam sizi samimi görmüş paylaşmiş. Bakin,ondan sonra da siz anlatmissiniz, ortam samimileşmiş
Hem insan yakin bulmadigi kisilere kalp kirikligindan bahsetmez,demek ki bir yakinlik hissetti...
Aynisi basima geldi mi?
Evet :)
Daha ilk cikmamizda (cikma bile denmez, bisikletlerle bakkala diye cikip,icki alip bir ağaçaltı bulup oturmuştuk) bana sözlendiği gün ayrildiği kiz arkadasini,evlenme teklifi ettiği sarkiya kadar bütün ayrıntılarıyla anlatmişti. Kalbini kıran sözleri,sonrasinda yaşadigi depresyonu...
Bu davranisi bende kocaman sarmalama isteği uyandirmişti ve bana bu denli içini açtiği için cok mutlu olmuştum...
Size itici gelmediyse normal geldiyse neden konu açtınız? İlk buluşmada eski sevgililerden bahsetmek normal bir durum değildir. Arkadaşınız olur o ayrı ama arada bir hoşlantı söz konusuysa abes bir konuşma olur.Aslında bana gariptir ki tici gelmedi.dogal di yani ve kendimden bir parca buldum. Bi bakima yasadigimiz duygu yogunlugunu cok benzettim. Ve bunlar isine de yansiyordu olumlu bir sekilde
Pardon siz konuyu gerçekten idrak ederek okuduğunuza emin misiniz ?Size itici gelmediyse normal geldiyse neden konu açtınız? İlk buluşmada eski sevgililerden bahsetmek normal bir durum değildir. Arkadaşınız olur o ayrı ama arada bir hoşlantı söz konusuysa abes bir konuşma olur.
Burası bir sosyal paylaşım platformu. Herkes belirli etik kurallar icerisinde diledigi konuyu acabilir.. Konuya dair fikrinizi belirtmissiniz tesekkür ederim.Size itici gelmediyse normal geldiyse neden konu açtınız? İlk buluşmada eski sevgililerden bahsetmek normal bir durum değildir. Arkadaşınız olur o ayrı ama arada bir hoşlantı söz konusuysa abes bir konuşma olur.
Ahaha :) GüzeldiFormat atma tusun nerde deseydin
İdrakım çok şükür gayet kuvvetlidir konu sahibi. Konuyu açıp bir de üzerine eleştiri kabul edemiyorsanız bu sizin sorununuz. Bana abes gelen bir şeyi gönlünüz olsun diye normalmiş gibi yorumlamayacağım elbette. Başlığın amacı nedir o zaman? Ha gerçi siz de karşılıklı olarak bahsetmişsiniz o ayrı. İlk buluşma deniliyorsa dialoğun arkadaşlıktan öte olduğu aşikardır. Neyse, size güzel sohbetler diliyorum yeni arkadaşınızla...hoşçakalın...Pardon siz konuyu gerçekten idrak ederek okuduğunuza emin misiniz ?
Yazdiklarinizdan konuyu yeterince okumadığınızı görüyorum. Sizce " itici bir durum mu degil mi?" diye bir soru sormus muyum yazimda ve sizce konuyu bu yuzden mi açmışım.? Artı bizim bir araya gelme amacımız karşılıklı beğenimi? Öyle mi yazmışım?? Ben baktımda göremedim ?? Güldürmeyin Allah aşkına komik yani..
İdrakım çok şükür gayet kuvvetlidir konu sahibi. Konuyu açıp bir de üzerine eleştiri kabul edemiyorsanız bu sizin sorununuz. Bana abes gelen bir şeyi gönlünüz olsun diye normalmiş gibi yorumlamayacağım elbette. Başlığın amacı nedir o zaman? Ha gerçi siz de karşılıklı olarak bahsetmişsiniz o ayrı. İlk buluşma deniliyorsa dialoğun arkadaşlıktan öte olduğu aşikardır. Neyse, size güzel sohbetler diliyorum yeni arkadaşınızla...hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?