• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa tanıştığın erkegin eski sevgilisinden bahsetmesi

Karakalem0772

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
115
16
98
Hanımlar selamlar öncelikle :)
Konuyu özetlemek gerekirse soyle baslamak istiyorum. Uzun bir iliskiden ciktim 1 yil oldu ayrilali ve ilk erkek arkadasimdi biraz zor atlattim ama bitti cok sukur :) Ve birinden kolay kolay etkilenebilecek biri degilim. Velhasil kelam gecen yillarda bir panel diyeyim orada tanidigim biri oldu kendileri bulundugumuz yere gelmislerdi meslegimizle alakali. Panel sonrasi tebrik vs hic bir sekilde iletisim kurmamistim bahsedecegim kisi ile. Zaten o zamanlar iliskimin bitme asamasiydi. Durusunu isinde profesyoneligini cok begenmistim aradan 5 6 ay gectikten sonra sosyal medyadan ekledim o kisiyi. Uzunca bir sure isi ile ilgili calismalarini takib ettim sonrasinda paylastigi bir video uzerine mesaj attim kendisine ve gayet sicak measafeli is uzerine konusmalar gerceklesti. Daha sonra whatsaptan iletisim halinde olduk ve bulunduğu ortama geldigimde onu ziyaret etmek istedigimi soyledim. Velhasil kelam ziyaret gerceklesti is uzerine sohbetler vs vs. Sonrasinda bir baska mekana gectik o gun icersinde bir sekilde eski kız arkadasindan bahsetti. Sizce ilk kez yuzyuze karsilastigi birine bir erkek neden bu konuda ki yasadigi skntili zamanlarindan bahseder ? Bu arada adama karsi bir hayranligim var benim ama gayet rahattim. Ve normalde bahsetmezdim o bahsedince bende kendimle ilgili iliskimden detayli olmamak kaydi ile bilerek bahsettim ve sonrasinda direk ne zaman bitti sorusu ile karsilastim. Olay ozetle boyle. Eski kız arkadasindan kotu bahsetmedi sadece ayrilik dolayisila kotu gunler grcirdiginden bahsetti tipki benim yasadigim seyler gibi. Yorumlarinizi bekliyorum :) Neden bahsetmis olabilir. Cunku sizli bizli bir muhabbet var ortada

Son düzenleme:
Eski kiz arkadasindan bahsediyorsa hala unutamamistir. Konusacak baska konunuz mu yok eskilerden bahsediyorsunuz. Kimseye yara bandi olma, kimseyi yara bandi olarak kullanma.

Eski kiz arkadasindan bahsediyorsa hala unutamamistir. Konusacak baska konunuz mu yok eskilerden bahsediyorsunuz. Kimseye yara bandi olma, kimseyi yara bandi olarak kullanma.
Olay farkli gelisti. Aslında dedigim gibi. is uzerine konular konusuldu. Ortada da iliski gibi bir durum soz konusu degil zaten kimseyi yarabandi yapmam gerektiginin bilincinde olan biriyim ve kendime bu sureyi tanidim zaten.

Fakat soyle bir durumda olabilir mi diye dusundum. Ben anlatma taraftari degilim tabiki :) neden boyle bir paylasim icerisine girer ki biri belki de bu bi karsidakini de cozmek icin yineltilmis bir soru olabilir mi diye de dusunmedim degil.

Olay farkli gelisti. Aslında dedigim gibi. is uzerine konular konusuldu. Ortada da iliski gibi bir durum soz konusu degil zaten kimseyi yarabandi yapmam gerektiginin bilincinde olan biriyim ve kendime bu sureyi tanidim zaten.

Is iliskisi baskadir da sen galiba hoslaniyorsun eskilerden bahsedilmesi zaten iliski (olacaksa) baslangicinda iyi degildir. Onun da ex i isle ilgili olmadigina gore gereksiz bir muhabbet olmus.

Fakat soyle bir durumda olabilir mi diye dusundum. Ben anlatma taraftari degilim tabiki :) neden boyle bir paylasim icerisine girer ki biri belki de bu bi karsidakini de cozmek icin yineltilmis bir soru olabilir mi diye de dusunmedim degil.

Agzini aramis olabilir. Ben ex imden boyle yiprandim der gibi ama sanirim unutamamis . Sana sormasi da su sira absurd bir durum tabi. Onun yaptigi yanlis aslinda.

Is iliskisi baskadir da sen galiba hoslaniyorsun eskilerden bahsedilmesi zaten iliski (olacaksa) baslangicinda iyi degildir. Onun da ex i isle ilgili olmadigina gore gereksiz bir muhabbet olmus.

Agzini aramis olabilir. Ben ex imden boyle yiprandim der gibi ama sanirim unutamamis . Sana sormasi da su sira absurd bir durum tabi. Onun yaptigi yanlis aslinda.
Aslinda tam olarak oturmak icin yurudugumuzde bir an kotu oldugunu soyledi birden bire ve eski kiz arkadasini gordugunu soyledi. Muhabbet boyle gelisti.

Dedim ya kolay kolay begenebilen sevebilen biri degilim. :) hoslandigim da asikar.

Aslinda tam olarak oturmak icin yurudugumuzde bir an kotu oldugunu soyledi birden bire ve eski kiz arkadasini gordugunu soyledi. Muhabbet boyle gelisti.

Hic bahsetmeyebilirdi bence. Ben exlerden bahsedilmesi taraftari degilim. Ne zaman ayrildin , ne zaman bitti, hala seviyor musun vb. gibi bir suru soruya cevap araniyor. Soru sorulmasa bile kadin olsun erkek olsun insanin aklinda bir suru soru isaretleri olusuyor. Sen mesela, bana ex inden neden bahsetti diyebiliyorsun.

Bundan sonra agirdan alirsaniz , gidisata gore ileride kisaca bahsedebilirsin ama bu durumda degil. Gereksiz...

Bir artniyet aramayin,adam sizi samimi görmüş paylaşmiş. Bakin,ondan sonra da siz anlatmissiniz, ortam samimileşmiş
Hem insan yakin bulmadigi kisilere kalp kirikligindan bahsetmez,demek ki bir yakinlik hissetti...
Aynisi basima geldi mi?
Evet :)
Daha ilk cikmamizda (cikma bile denmez, bisikletlerle bakkala diye cikip,icki alip bir ağaçaltı bulup oturmuştuk) bana sözlendiği gün ayrildiği kiz arkadasini,evlenme teklifi ettiği sarkiya kadar bütün ayrıntılarıyla anlatmişti. Kalbini kıran sözleri,sonrasinda yaşadigi depresyonu...
Bu davranisi bende kocaman sarmalama isteği uyandirmişti ve bana bu denli içini açtiği için cok mutlu olmuştum...

Bir artniyet aramayin,adam sizi samimi görmüş paylaşmiş. Bakin,ondan sonra da siz anlatmissiniz, ortam samimileşmiş
Hem insan yakin bulmadigi kisilere kalp kirikligindan bahsetmez,demek ki bir yakinlik hissetti...
Aynisi basima geldi mi?
Evet :)
Daha ilk cikmamizda (cikma bile denmez, bisikletlerle bakkala diye cikip,icki alip bir ağaçaltı bulup oturmuştuk) bana sözlendiği gün ayrildiği kiz arkadasini,evlenme teklifi ettiği sarkiya kadar bütün ayrıntılarıyla anlatmişti. Kalbini kıran sözleri,sonrasinda yaşadigi depresyonu...
Bu davranisi bende kocaman sarmalama isteği uyandirmişti ve bana bu denli içini açtiği için cok mutlu olmuştum...
Q.
Iste bende bundan bahsediyorum :) sizi cok iyi anliyorum. Cunku bana da itici gelmedi cok samimi geldi. Bende i kadar zor seyler yasamama ragmen sarip sarmalama yardimci olma durtusu ile doldum:) hosuma gitti acikcasi cunku statu olarak benden farkli bir konumda ve sizli bizli oldugum isinde goz onunde olan biri :)

Aslında bana gariptir ki tici gelmedi.dogal di yani ve kendimden bir parca buldum. Bi bakima yasadigimiz duygu yogunlugunu cok benzettim. Ve bunlar isine de yansiyordu olumlu bir sekilde
Size itici gelmediyse normal geldiyse neden konu açtınız? İlk buluşmada eski sevgililerden bahsetmek normal bir durum değildir. Arkadaşınız olur o ayrı ama arada bir hoşlantı söz konusuysa abes bir konuşma olur.

Size itici gelmediyse normal geldiyse neden konu açtınız? İlk buluşmada eski sevgililerden bahsetmek normal bir durum değildir. Arkadaşınız olur o ayrı ama arada bir hoşlantı söz konusuysa abes bir konuşma olur.
Pardon siz konuyu gerçekten idrak ederek okuduğunuza emin misiniz ?
Yazdiklarinizdan konuyu yeterince okumadığınızı görüyorum. Sizce " itici bir durum mu degil mi?" diye bir soru sormus muyum yazimda ve sizce konuyu bu yuzden mi açmışım.? Artı bizim bir araya gelme amacımız karşılıklı beğenimi? Öyle mi yazmışım?? Ben baktımda göremedim ?? Güldürmeyin Allah aşkına komik yani..

Burası bir sosyal paylaşım platformu. Herkes belirli etik kurallar icerisinde diledigi konuyu acabilir.. Konuya dair fikrinizi belirtmissiniz tesekkür ederim.

Pardon siz konuyu gerçekten idrak ederek okuduğunuza emin misiniz ?
Yazdiklarinizdan konuyu yeterince okumadığınızı görüyorum. Sizce " itici bir durum mu degil mi?" diye bir soru sormus muyum yazimda ve sizce konuyu bu yuzden mi açmışım.? Artı bizim bir araya gelme amacımız karşılıklı beğenimi? Öyle mi yazmışım?? Ben baktımda göremedim ?? Güldürmeyin Allah aşkına komik yani..
İdrakım çok şükür gayet kuvvetlidir konu sahibi. Konuyu açıp bir de üzerine eleştiri kabul edemiyorsanız bu sizin sorununuz. Bana abes gelen bir şeyi gönlünüz olsun diye normalmiş gibi yorumlamayacağım elbette. Başlığın amacı nedir o zaman? Ha gerçi siz de karşılıklı olarak bahsetmişsiniz o ayrı. İlk buluşma deniliyorsa dialoğun arkadaşlıktan öte olduğu aşikardır. Neyse, size güzel sohbetler diliyorum yeni arkadaşınızla...hoşçakalın...

İdrakım çok şükür gayet kuvvetlidir konu sahibi. Konuyu açıp bir de üzerine eleştiri kabul edemiyorsanız bu sizin sorununuz. Bana abes gelen bir şeyi gönlünüz olsun diye normalmiş gibi yorumlamayacağım elbette. Başlığın amacı nedir o zaman? Ha gerçi siz de karşılıklı olarak bahsetmişsiniz o ayrı. İlk buluşma deniliyorsa dialoğun arkadaşlıktan öte olduğu aşikardır. Neyse, size güzel sohbetler diliyorum yeni arkadaşınızla...hoşçakalın...

Sabah sabah güldürdünüz beni Allah iyiliğinizi versin.:KK76:
Eleştiri cümleleri nasıl kurulur biliyor musunuz? Ya da şöyle söyleyeyim "Niye konu açtınız?" Bir eleştiri cümlesi midir? "Başlığı açmanızda ki amaç ne ?" Bunlar eleştiri cümlesi demek?:kahve: Ne iyi öğrenmiş olduk :halay:
Sanırım cümle kurgusu ve örgüsüne bakış açımızla farklı kulvarlardayız. :işsiz:
Burda sizden başka karşıt düşüncesi olanlara gayet üsluplu sekilde cevap verdim. Fakat siz ve sizin gibi bir kaç kisi daha görüyorum forumlarda gereksiz bir sekilde niye konu açtın vs vs gibi cümleler kuruyor. Bende şöyle cevap veriyorum.
Size ne?:dondurma: Gereksiz ve amaçsız görüyorsanızda cevap vermeyin. Hadi hoşçakalın:halay:

Back