Saç Rengi ve Saç Boyama İlk defa saçlarımı boyayacağım.yardım!!!

newlife10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
121
21
33
Çanakkale
Merhaba arkadaşlar.ben daha önce saçımı hiç boyamadım.saçımın doğal rengi simsiyah.artık sıkıldım, kahve tonlarında boyamak istiyorum fakat siyah saçın üstüne kahverengi boya tutarmı? Bu konularda hiç bir bilgim yok.bir de ben saçlarımı nerdeyse her gün düzleştiriyorum.boyatınca da çok yıpranır mı saçlarım? İstediğim kahve tonlarının resimlerini ekledim.bu saç renklerini elde etmek için açık kahveye mi boyamam gerek? Tavsiye verin lütfen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eger simdiye kadar sacini hic boyamadiysan sac rengini acmadan kahve rengini vurursan saca istedigin rengi elde ede bilirsin..

merhabaa:) iadei ziyaret yapiim dedim...saçlarını boyadın mı bilmiyorum ama duuur sakın yapma demek isterdim sana çok geç değilse...benim de saçlarım simsiyah,esmerim bu hataya bir kez düştüm bir dah ayapmam diyorum.saçım yeşil oldu yaa bildiğin:) ten rengini bilmiyorum ama insana en çok yakışan doğal rengidir diye düşünüyorum

kahverengi boya ile boyarsanız koyu tutar. koyu kumral (6 numara ile başlayan boyalar) veya kumralın (7 numara ile başlayan boyalar) tonları size daha uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…