• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ilk defa saçımı boyayacağım deneyimlerinize ihtiyacım var

rmysyl

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
232
154
323
Merhaba hanımlar beyaz tenli bir bayanım gayet sağlıklı saçlara sahibim saç rengim siyah (öyle kömür karası siyah değil)çok koyu kahve gibi, kız kardeşim palette deluxe açık kumral boya diyor loreal küllü kumra da olabilirmiş açıkçası ne istediğimi bilmiyorum hadi diyelim açık kumrala boyadım turncu kafa olarak gezmekte istemiyorum.Hiç boyanmamış bir saçta bahsettiğim renkler nasıl durur yada başka tavsiyeler var mı?

Küllü renkleri tercih etmelisin bence.Boya çok açık renk olmadıgı surecede dogal saça çok güzel tutacagını düşünüyorum

Tenine ve göz rengine ve tarzına en uygun olanı seç bence.Benim nacizane fikrim sadece beyaz tene küllü tonların yakıştıgını düşünmem.Hoş Bende beyaz tenliyim küllü kullanmıyorum kızıl kahve sevıyorum ben.Tarzıma öyle bir renk uydugu için seçtim.

Aslında benim gönlüm krepeli balyajda doğalrengini koruyup ışıltı katmak istiyordum ama bunu her yer yapamıyor hüsrana uğrayan çok kişi tanıyorum işini iyi yapanlarda maaşımın neredeyse %30 unu istiyor :KK12: .

Bence saçlarına ombre attır. Biraz daha maliyetli ama en azından her ay boyaman gerekmeyecek. Ben ombre Işıltısını çok seviyorum 2 sene kumrala boyadım saçlarımı sonuc olarak belime gelen saçlarımı küt kestirdim.Şimdi kendi rengime boyattım yaza doğru ombre yaptıracağım :KK30:

Şimdi ombre i inceliyordum mantıklı, buakşam bir çılgınlık yapıp kuaföre git diyor kör şeytan çok sıkıldım bu halimden.

Lütfen iyi bir kuaföre git Ombre ustalık işi.

8a905d1570e5e91a9ac65bc345bacde5.jpg

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar beyaz tenli bir bayanım gayet sağlıklı saçlara sahibim saç rengim siyah (öyle kömür karası siyah değil)çok koyu kahve gibi, kız kardeşim palette deluxe açık kumral boya diyor loreal küllü kumra da olabilirmiş açıkçası ne istediğimi bilmiyorum hadi diyelim açık kumrala boyadım turncu kafa olarak gezmekte istemiyorum.Hiç boyanmamış bir saçta bahsettiğim renkler nasıl durur yada başka tavsiyeler var mı?

ilk defa boyayacağın için ilk seferde düzgün bir renk tutturumazsın. ayrıca ilk kez boyatacaksan kuaföre boyat. yoksa yapacağın bir yanlışta geri dönüşü olmaz

Eveeet karar verdim nihayet doğal saçımıma gölge yaptıracağım bu akşam Samet Yıldız isimli bir ustanın ellerine bırakacağım saçlarımı sürekli müşterisi gaza getirdi beni :KK16:
Dalgali-Sac-Modelleri-2013-2.jpg

Dediğim gibi saçlarıoma gölge yaptırdım doğallıktan yana olduğumu söylemiştim adama bu fotoyu gösterip keşke demeseydim okadar doğal olduki dikkatli bakmayınca belli bile olmuyor sanki ve birazdaha tepeten yaptırmadığıma pişman oldum.
sonuç 150 tl uçtu gitti bu saç beni tatmin etmedi daha radikal bir değişim yapmam gerek biraz kullanayım hele bu saçı bayayacağım bekli

Back