Yok kendim yapamam zaten korkarım. Açmak için neler almam lazım? Açınca sonrasında boya mı sürülür? Çok sordum kusura bakmayın.Siyah saçlıysanız siyahtan başka bir renk tutmaz. Renk istiyorsanız açmanız gerek. Onu da siz yapmayın kuafor yapsın bence.
Yanı kararsızım düşünüyorum halen ama böyle düşündüğüm renk tonu kahverengi tonu böyle açık olacak ama nasıl desem kumral saçlar gibi yani çokta sarı da değil tabiNe renk istiyorsunuz
Kuaförde saçınızı ilk önce açıcı ile açarlar sonra istediğiniz renk tonuna boyarlar güzel olurYanı kararsızım düşünüyorum halen ama böyle düşündüğüm renk tonu kahverengi tonu böyle açık olacak ama nasıl desem kumral saçlar gibi yani çokta sarı da değil tabi
Kuafor yapacaksa sizin bir sey almaniza gerek yok. Gidin oturun ne istiyorsaniz soyleyin yaparlar.Yok kendim yapamam zaten korkarım. Açmak için neler almam lazım? Açınca sonrasında boya mı sürülür? Çok sordum kusura bakmayın.
Anladım çok teşekkür ederimKuafor yapacaksa sizin bir sey almaniza gerek yok. Gidin oturun ne istiyorsaniz soyleyin yaparlar.
Cok Teşekkür ederimKuaförde saçınızı ilk önce açıcı ile açarlar sonra istediğiniz renk tonuna boyarlar güzel olur
Bana kendiniz yapacaksiniz gibi geldi ama tekrar uyarmak istedim. Hic tecrübeniz yokken açmaya girmeyin. Siyah saçı yakarsınız turuncu kırmızı olur yıpranır. Kuaforler bile acamazlar bazen siyah saçı.Anladım çok teşekkür ederim
Yok hayır kendim yapamam korkarım yani çünkü önceden hiç tecrübem yok o yüzden riske atamam. Kuaföre yaptıracağım inşallah istediğim gibi olur tekrardan teşekkürler.Bana kendiniz yapacaksiniz gibi geldi ama tekrar uyarmak istedim. Hic tecrübeniz yokken açmaya girmeyin. Siyah saçı yakarsınız turuncu kırmızı olur yıpranır. Kuaforler bile acamazlar bazen siyah saçı.
Ana renk kumral uçlara sarı attırabilirsiniz. Kuaförünüz renklendirme de başarılıysa yaptırınız zira istenmeyen sonuçlar doğurabilir :)Merhabalar.
Beyaz tenliyim ve saçlarımın rengi siyah. Şu sıralar saçlarımda beyazlar çıkmaya başladı ve haliyle rahatsız oluyorum. Ilk kez boyatacağım ne nasıl olur, nasıl yapılır, inanın hiç fikrim yok.Kuaför tanıdığım bi abla var normalde de ona giderim ona boyatmayı düşünüyorum. Ve ayrıca saçlarımı kestirecegim omuz hizasında, perçem kakül de kestirmeyi düşünüyorum.
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim❤
Evet böyle bisey düşünüyorum aslında bende tam olarak. Etrafimda herkes boyatıyor saçını ama umarım güzel olur:) Peki hangi marka daha güzel olur yani pek anlamıyorum:/ Kumral diye mı geçiyor yoksa kendim kumrala yakın bi renk mı seçeceğim? Bide uçlarına sarı dediniz ya ayriyeten onun içinde sarı mı almam lazım?Ana renk kumral uçlara sarı attırabilirsiniz. Kuaförünüz renklendirme de başarılıysa yaptırınız zira istenmeyen sonuçlar doğurabilir :)
8.1 küllü kumral Koleston loreal Garnier bu markların boyaları güzelEvet böyle bisey düşünüyorum aslında bende tam olarak. Etrafimda herkes boyatıyor saçını ama umarım güzel olur:) Peki hangi marka daha güzel olur yani pek anlamıyorum:/ Kumral diye mı geçiyor yoksa kendim kumrala yakın bi renk mı seçeceğim? Bide uçlarına sarı dediniz ya ayriyeten onun içinde sarı mı almam lazım?Kafamda deli sorular :)))
Ayy valla çok teşekkür ederim, çok sağolun8.1 küllü kumral Koleston loreal Garnier bu markların boyaları güzelkuaföre yaptırmayacaksanız saç açıcı da almanız gerek saç durumunuza göre de oksidan saç açıcı setler var soğuk sarı güzel olur
Tekrardan rahatsız ediyorum8.1 küllü kumral Koleston loreal Garnier bu markların boyaları güzelkuaföre yaptırmayacaksanız saç açıcı da almanız gerek saç durumunuza göre de oksidan saç açıcı setler var soğuk sarı güzel olur
Küllü kumral çok hoş bir renk :) kimi boyanın küllü kumralı koyudur sarı gibi değildir :)Tekrardan rahatsız ediyorumama 8.1 rengine baktım internetten ama çok sarı gibi değil mi ya kararsız kaldım şimdi öyle olup uçlarına sarı attırmak güzel durur mu ki
Evet baktım araştırdım o renge karar verdim bende. Çok çok teşekkür ederimKüllü kumral çok hoş bir renk :) kimi boyanın küllü kumralı koyudur sarı gibi değildir :)
Oksidanınızı düşük volüm alın :) rica ederim ne demekEvet baktım araştırdım o renge karar verdim bende. Çok çok teşekkür ederim❤❤❤
TamamdiiirrrrrOksidanınızı düşük volüm alın :) rica ederim ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?