• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İlk defa saç boyatmak

matteroftime

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
1.296
1.382
333
Merhabalar. Ben saçlarımı boyatmayı düşünüyüyorum su an saçlarım uzun ama boynuma kadar kestiricem ve boyatıcam. Mesela kullandım ve sıkıldım kendi rengime nasıl dönebilirm aynı tona boyatmam mı lazım? Saçlarım eski haline döner mi ve bu ne kadar zaman alır.Yardımcı olursanız çok sevinirim. :) :16:

Hiç boyatma canım.Eski rengine dönemezsin.Sadece doğal rengine yakın tonlarala boyayabilirsin.Saçını bir boyarsan hep boyarsın.Saçların çok yıpranır.

beyazın yoksa hiç boyatma :D
ne renk düşünüyorsun ki? mesela saçının 1-2 ton açığı gölge attırırsan sorun olmaz. akmaz, solmaz en azından. yani tekrarlaman gerekmez. ama diğer renklerde sürekli boya gerekcek.

açma, boyama vs. her türlü saçın yıpranır, pişman olursun.

beyazım yok gencim daha :D
ben beyaz tenliyim saçlarım kumral kızıla boyatmayı düşünüyorum ama istediğim zaman eski haline de dönebilsin istiyorum :26:

bende boyatmıştım, beyazın yoksa bence de boyatma. hele ki saçların hızlı uzuyorsa bir daha düşün derim. bende şimdi saçlarımın eski haline gelmesi için uzun zaman bıyatmıycam uzadıkça kestiricem uçlarından.

Back