canım ben eşimle 18 yaşında evlendim. o da 19du, üniversite 1. sınıftaydı, ben de öyle. ben okulu bıraktım
hayırlı olsun diyenler yerine, ALLAH pişman etmesin diyenlerle doluydu düğünümüz.
eşimin 500tl bursuna güvenip evlenmiştim, aileler destek değil... 350 kira, 150 yle geçiniriz dedim :)
3 ay sonra hamile kaldım, bebeğim gelmeden eşim hafta sonları düzenli bir işe girmişti bile
ikinci çocuk olursa bakırköye giderim diyen ben, oğlum 5 aylıkken tekrar hamile kaldım :) imtihan işte...
eşim 2. doğmadan özel dersler vermeye, sonrasında bu derslerden çok iyi para kazanmaya başladı...
3. yü ben istedim, çocukları namaz kılarken gördüğümde :RABBİM böyle güzel, sana ibadet edecek çocuklarım olacaksa yine istiyorum diye...
eşim ben hamileyken okulu iyi bir not ortalamasıyla bitirdi ve çok iyi bir kurum sınavını kazandı, imkansız gibiydi...
1 yıl içinde maaşı yaklaşık ikiye katlandı...
o yıllar hiç bir yardımcım yoktu, şehir dışındaydık, sonrasında annemin yakınına taşındık, isteyerek 4.ye hamile kaldım.
eşimin desteği, annemin yardımıyla(tabi en önemlisi RABBİMin lütfuyla) üniversite sınavına girdim ve istanbulda istediğim üniversite ve bölümü kazandım...
4. doğmadan 1 hafta önce okula kaydımı yaptırdım ve doğumdan sonra 10 gün içinde evimizi aldık :)
sonuncusu 6 ay önce geldi aramıza... şimdi de biraz yatırım yaptık, ALLAHın izniyle kazançlı çıkacağımızı düşünüyorum; çünkü hepsi rızkıyla geldi...
şu anlık psikolojik olarak çok yorgun hissediyorum kendimi... sürekli üniversiteye gitmek zorundayım, anneme yük oluyorum ve sürekli kilo alıp veriyorum...
ama yine de bi 5 tane daha olsa bile, aklımdan geçirmem aldırmayı... hatta şimdi miniğimi kokladıkça kendimi çok daha iyi anlıyorum... o koku için, o gülüş için doğuruyorum...
büyüdüğünde boynuma sarılıp, seni çok seviyorum anne demesi için....
en çok seni seviyorum demesi için.....
ve her yüzlerine baktığımda şükrediyorum...(maşallah, barekallah)
ve her baktığımda evlat sahibi olmak isteyenleri düşünüyorum, dua ediyorum... burda ne zaman görsem birisi evlat için dua ediyor, gözüm yaşarıyor, onun duasına ben de eşlik ediyorum... RABBİM hayırlısıyla isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...