- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Bunu bu çocuğu yapmadan önce düşüneceksiniz. Bu bencillikle anne olunmaz zaten. Karmasa başka şey saydığınız sebepler Bambaşka. YazıkAlıntlayamıyorum tek tek...
maddi yönden elverişli değiliz...
eşimle aram iyi ama güven sorunu var...
sürpriz bebek olarak geldi...olmayan bebek oluverdi...pişman olucağımı şimdiden hissediyorum...ana benim çocuğma verebilecek birşeyim yok ,kendime güvenmiyorum...olası bir boşanma durumunda yalnızım...annemin zaten kendine hayrı yok...
ben isterdim ki çocuğu kendime güvenerek yapmak ,muhtaç olmadan kimselere
Her bebek rızkiyla gelir RABBIM sana vermis neden boyle dusunuyirsun bence manaviyatiniz cok zayifff cooookk RABBIM HIDAYET VERSINAlıntlayamıyorum tek tek...
sürpriz bebek olarak geldi...olmayan bebek oluverdi...pişman olucağımı şimdiden hissediyorum...ana benim çocuğma verebilecek birşeyim yok ,kendime güvenmiyorum...olası bir boşanma durumunda yalnızım...annemin zaten kendine hayrı yok...
zaten çocuğu aldırmak istememin en büyük etkenlerden biri eşim....eminim ki gün gelip boşanıcam...böyle giderse...Eski konunuza göre yorumlarsak,siz eşinizin sizi eninde sonunda aldatacağını düşünüyosunuz. Yalnız hayat bunu bekleyerek geçmez.
Bu sebeple ve endişelerle çocuğu aldırıp eşinizle evliliğinize devam edeceksiniz anlaşılan. Bu haksızlık hem de çok büyük haksızlık..
evet bu da bir ihtimal...zaten ihtimaller denizinde boğuluyorum...anlatamıyorum,kimsede anlyamıyor beni...ben mi çok büyütuyorum acaba...bazen diyorum bazı hanımların ne dayakçı ne içkici kocası var doğurmaktan da çekinmiyor amma kurcalıyorsun diyorum...Bence sana bu bir mesaj. Yuvani dağıtma.
Belki de çok mutlu olacaksınız.
Alıntlayamıyorum tek tek...
Bir gün boşanma ihtimali dahil bir suru bahane e be arkadaşım bu kararı almak için mübarek güne girmeyi mi bekledin...aldır o zaman ama benden söylemesi bebeğin hareketleri başladı bile ..kalbi atıyor bildiğin bir canlı...daha önce nerdeydin son iki hafta bu işe giriştin.